Αυτός είναι ο Ρούσνακ!

Από τα πολλά ονοματα που ακούγονται τελευταία για τον ΠΑΟΚ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη και απορρίπτει ή διαψεύδει η ΠΑΕ, εξαιρείται η περίπτωση του Αλμπερτ Ρούσνακ.
Πηγή: sport24.gr
Αυτός είναι ο Ρούσνακ!

Οι επιτελείς του "Δικεφάλου" επιβεβαιώνουν ότι η περίπτωση του 20χρονου Σλοβάκου μεσοεπιθετικού τους έχει προταθεί και μάλιστα την χαρακτηρίζουν ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να έχει γίνει ακόμη κάποια κρούση στην Μάντσεστερ Σίτι στην οποία ανήκει και τον έδωσε το καλοκαίρι δανεικό για έξι μήνες στην Καμπούρ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, μάλιστα, άνθρωπος που λειτουργεί για λογαριασμό του επίσημου ΠΑΟΚ τον έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές σε παιχνίδια της ολλανδικής ομάδας με τελευταίο το χθεσινό για το Κύπελλο κόντρα στην Χέρακλες.

Το scouting report του 20χρονου που έχει στα χέρια του το τιμ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που ασχολείται με τις μεταγραφές αναφέρει τα εξής:-Πρόκειται για τεχνίτη ποδοσφαιριστή, με γρήγορη σκέψη και εξαιρετική κάθετη πάσα. Δεν μοιάζει στον Μακ καθώς δεν παίζει με ξεπετάγματα της μπαλας και εκρηκτικά σπριντ.

Περισσότερο χαρακτηρίζεται "δεκάρι" και λιγότερο ακραίος, θέση στην οποία έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια λόγω απουσιών της Καμπούρ. Μπορεί, με απλά λόγια, να βοηθήσει πολύ στην οργάνωση του επιθετικού παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η δυσκολία απόκτησής του

Ο Ρούσνακ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ επειδή ολοκληρώνεται ο δανεισμός του στην Καμπούρ (ήταν εξάμηνος) και ψάχνεται για κάτι καλύτερο. Τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ. Η δυσκολία στην περίπτωσή του έγκειται καταρχήν στο ενδιαφέρον αρκετών ολλανδικών ομάδων και στο γεγονός ότι η περίπτωσή του αφορά σε δανεισμό.

Το βιογραφικό του

Ο Ρούσνακ άρχισε την καριέρα του από την Κόζιτσε, από την οποία τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι και τον ενέταξε στα στα τμήματα υποδομής της. Εκεί έμεινε τρία χρόνια στις (επαιξε και στην β' ομάδα της Σίτι) και το 2013 πήγε δανεικός στην Ολνταμ, στη συνέχεια στην Μπέρμιγχαμ πριν καταλήξει το καλοκάιρι στην Καμπούρ με την οποία αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας. Μετρά 16 συμμετοχές και 4 γκολ. Ακόμη, έχει χριστεί διεθνής με την μικρές Εθνικές της Σλοβακίας.

Διαβάστε ακόμη...