Τραβούν το σχοινί

Τι συμβαίνει με τον Ισπανό στην Τρίπολη. Ποιες οι σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Τραβούν το σχοινί

Ο Φερνάντο Ουσέρο συγκαταλέγεται στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να έχει προταθεί στον "Δικέφαλο", έχοντας τους "ασπρόμαυρους" στην κορυφή των επιλογών του όσον αφορά στην Ελλάδα.

Ο Ουσέρο διανύει την τέταρτη του σεζόν στην Τρίπολη με τη φανέλα του Αστέρα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό δε περνάει και τις καλύτερες ημέρες του στους Αρκάδες, γεγονός που τον έχει αναγκάσει να δείχνει τάσεις φυγής.

Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και από τις πρόσφατες επιλογές του Στάικου Βεργέτη για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή, στο οποίο ο Ουσέρο βρίσκεται εκτός αποστολής, χωρίς να γίνεται καν αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Πελοποννήσου για την απουσία του.

Ο Ισπανός αποτελεί τελευταία ξένο σώμα για την ομάδα της Τρίπολης, καθώς αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτά κόντρα σε Παναθηναϊκό και Βέροια που ο Βεργέτης τον αφήνει εκτός αποστολής, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ουσέρο αγωνίζεται σε μία θέση που ο ΠΑΟΚ "πονάει" και ψάχνεται για ενίσχυση τον Ιανουάριο, με τους επιτελείς του "Δικεφάλου" να έχουν θετική άποψη για τον μέσο του Αστέρα και να είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν το ποσό που χρειάζεται για την αγορά των δικαιωμάτων του, περιμένοντας την έγκριση του Άγγελου Αναστασιάδη για να προχωρήσουν τις κινήσεις τους.

Διαβάστε ακόμη...