Στο χέρι του ο Ουσέρο

Παραδόθηκαν οι λίστες των υποψηφίων μεταγραφικών στόχων στον ΠΑΟΚ, μέσα σε αυτές και ο αρχηγός του Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: metrosport.gr
Στο χέρι του ο Ουσέρο

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει τις κινήσεις του. Έχει καταθέσει προτάσεις και περιμένουμε από μέρα σε μέρα τις πρώτες ανακοινώσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει αποφύγει να προβάλει την προεργασία που έχει γίνει, όμως πλέον είναι σε θέση να κινηθεί προς την κατεύθυνση που θα συμφωνήσουν οι επιτελείς του. Ήδη ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας, έχει καταθέσει το πόρισμα του σκάουτινγκ παικτών που έχει γίνει εδώ και σχεδόν έξι μήνες και σε αυτή τη λίστα υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Την λίστα την έχει και ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος καλείται να αποφασίσει για το ποιους από τους παίκτες προτιμά να εντάξει στο ρόστερ του, αλλά βέβαια και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης ως φυσικός προϊστάμενος της ΠΑΕ. Πλέον, αυτός που αποφασίζει για το ποιους από αυτούς θα επιλεγούν είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης και μέσα στους παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι και ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο αρχηγός της Τρίπολης έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε την έρευνά του και κατέληξε πως το ποσό της αγοράς δεν είναι απρόσιτο. Η τιμή του αρχηγού του Αστέρα Τρίπολης, για την αγορά του εννοείται, κυμαίνεται μεταξύ 200ων και 300ων χιλιάδων ευρώ, ενώ παρασκηνιακά ο παίκτης ισχυρίζεται πως στην Ελλάδα προτιμά να αγωνιστεί για τον ΠΑΟΚ αφού είναι μία ομάδα που έχει και στόχους και οικογενειακό πνεύμα.

Επίσης αυτό που λέγεται, είναι πως ο Ουσέρο δεν θα ήθελε σε καμία των περιπτώσεων να πάει στον Ολυμπιακό γιατί δεν θα ήθελε να τίποτα να υπάρξει κάποια κακιά στιγμή και να μπλέξει σε αυτόν τον κυκεώνα δανεισμών. Ο Ουσέρο λέγεται στη Τρίπολη πως έχει έρθει σε ρήξη με την διοίκηση της ομάδας, κάτι που φάνηκε όταν δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ενώ δεν είχε θέμα τραυματισμού. Προφανώς και οι της Τρίπολης είναι θετικοί και τα πάντα εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι η μοναδική επιλογή που υπάρχει στις λίστες της ομάδας για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Ουσέρο, είναι 30 χρονών, έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον Αστέρα Τρίπολης μετά από αρκετά χρόνια στην ισπανική Σεκούντα Ντιβιζιόν όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Κόρδοβα, της Έλτσε και της Πόλι Εχίδο. Μάλιστα, έχει και τέσσερις μόλις συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Μάλαγα. Στον Αστέρα Τρίπολης αγωνίζεται εδώ και τέσσερα χρόνια, έχοντας 127 συμμετοχές, 14 γκολ και 11 ασίστ. Είναι ένα πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή της ομάδας, κάνει όλες τις δουλειές, ενώ είναι ηγετική μορφή της ομάδας.

Φημίζεται για τα πολλά του τρεξίματα, ενώ έχει την ικανότητα να παίξει και ως καθαρό 8άρι αλλά και ως 6άρι. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά δεν είναι το ατού του, καλύπτει όμως αυτή του την αδυναμία με την διάθεση και την προσωπικότητα. Αυτό σίγουρα που αποτελεί ερωτηματικό είναι το πώς θα αντιδράσει σε ένα κλαμπ με πολύ μεγαλύτερη πίεση, με οδηγό πάντα το γεγονός πως όσοι έφυγαν ως ηγέτες από την Τρίπολη δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν αλλού, με βασικά παραδείγματα αυτά του Ράγιος και του Ντε Μπλάσις.

Διαβάστε ακόμη...