Τους βρήκε το… ξημέρωμα

Αργά το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε στο Μακεδονία Παλλάς η πολυαναμενόμενη σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους συνεργάτες του.
Πηγή: paokrevolution.net
Τους βρήκε το… ξημέρωμα

Λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η συζήτηση του μεγαλομετόχου με τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρουσία των Αγγελίδη, Βρύζα.

Μια σύσκεψη που μπορεί να είχε ως κυρίαρχο θέμα συζήτησης τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά συζητήθηκε και η γενικότερη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα. Ο Σαββίδης ήταν στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη αλλά συμφώνησε πως από την στιγμή που αυτός έλαβε χώρα, άπαντες θα πρέπει να είναι προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε ότι αφορά την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αυτή πρέπει να είναι δεδομένη και δεν άλλαξε κάτι σε ότι αφορά την πρόθεση του να βάλει μέχρι δυο εκατομμύρια ευρώ. Ενημερώθηκε παράλληλα και για την απόφαση να υπάρξουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών που δεν προσφέρουν. Άλλωστε ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις με τους εκπροσώπους των Μάρτενς, Μαντούρο που ήδη είδαν την έξοδο από τον Αναστασιάδη. O Σαββίδης από το Σάββατο βρίσκεται στο Άγιο Όρος και σήμερα θα είναι στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...