"Μαντούρο, Μάρτενς ψάξτε άλλη ομάδα"

Ξεκάθαρη ήταν η στάση του Άγγελου Αναστασιάδη στους Μάρτενς και Μαντούρο στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (12/11). Φρεσκάρει την ομάδα ο 61χρονος τεχνικός.
Πηγή: contra.gr
"Μαντούρο, Μάρτενς ψάξτε άλλη ομάδα"

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους Μαντούρο και Μάρτενς, παρουσία όλων των παικτών, ο Άγγελος Αναστασιαδης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην τους υπολογίζει από εδω και στο εξής, ζητώντας τους να βρουν άλλη ομάδα.

"Άλλοι ματώνουν και εσείς παίζετε χαλαροί. Βρείτε άλλη ομάδα να πάτε", τόνισε χαρακτηριστικά ο 61χρονος προπονητής στον Ολλανδό και τον Βέλγο, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι να φύγουν από τον ΠΑΟΚ. Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2016 και οι απολαβές του είναι αρκετά υψηλές (550.000 ευρώ ετησίως ο Μαντούρο και 700.000 ο Μάρτενς), άρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει χρήματα αν θέλει να λύσει τη συνεργασία μαζί τους.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ ζήτησε από όλους τους παίκτες να ξεχάσουν την Ευρώπη, "γιατί, καλώς ή κακώς, το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει" και να αφοσιωθούν στο ματς με την Κέρκυρα, στο οποίο προτίθεται να φρεσκάρει κατά πολύ την ενδεκάδα.

Διαβάστε ακόμη...