Τζιόλης, Σκόνδρας ή Τζαβέλλας;

Ποιος θα είναι ο "παρτενέρ" του Μιγκέλ Βίτορ;
Πηγή: paok24.com
Τζιόλης, Σκόνδρας ή Τζαβέλλας;

Σήμερα το βράδυ στις 20:00, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν στο γήπεδο της Τούμπας την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή "μάχη'΄με την Γκινγκάμπ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας σύμφωνα με την πάγια τακτική του, με το βασικό ερώτημα να είναι το ποιος θα αγωνιστεί στο πλευρό του Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Κατσικάς παραμένει φυσικά στα "πιτς" λόγω του τραυματισμού του και έτσι οι επιλογές του 61χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά τρεις. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο Γιάννης Σκόνδρας και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, ο Αναστασιάδης θα "απεγκλωβίσει" τον Τζιόλη από το κέντρο της άμυνας και θα τον χρησιμοποιήσει στη φυσική του θέση στο πλευρό του Εργκούς Κάτσε, με τους Σκόνδρα και Τζαβέλλα να είναι έτσι οι δύο επικρατέστεροι για τη θέση του δεύτερου στόπερ.

Ο πρώτος βέβαια προέρχεται από τον τραυματισμό του στην ωμοπλάτη και ο δεύτερος έχει χάσει αρκετές προπονήσεις λόγω της θλάσης που υπέστη και των όσων ακολούθησαν, με τις πιθανότητες τους να πάρουν αύριο φανέλα βασικού να μοιάζουν σε κάθε περίπτωση μοιρασμένες.

Διαβάστε ακόμη...