Απίστευτες αποκαλύψεις Κωνσταντινέα!

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις αναφορικά με το παρασκήνιο του παιχνιδιού Ξάνθης-Ολυμπιακού τη σεζόν 2011/12 στην εκπομπή "Δίκη".
Πηγή: thessports.gr
Απίστευτες αποκαλύψεις Κωνσταντινέα!

Ο διαιτητής από την Καλαμάτα αποκάλυψε ότι πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος τον επισκέφθηκε ο τότε νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης και του είπε: «Πρόσεχε στο ματς που θα μας. Πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Θα είναι καλό και σένα και για τον πρόεδρο σου (εννοώντας τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αρη Σταθόπουλο).

Με την σειρά του ο Κωνσταντινέας τόνισε ότι πρόκειται να σφυρίξει όπως το επιβάλλει η καρδιά του.Έπειτα, συνομίλησε με τον Άρη Σταθόπουλο, ο οποίος του είπε το εξής: «Πρόσεξε μην πέσει κανένας παίκτης του Ολυμπιακού και δεν δώσεις πέναλτι. Μην φοβάσαι τίποτε. Οι συνεργάτες σου (οι επόπτες δηλαδή) και ο παρατηρητής διαιτησίας είναι εντάξει. Για το καλό σου και το καλό όλων μας πρέπει να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Αμέσως μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ο Κωνσταντινέας επεσήμανε ότι ο Σταθόπουλος του ζήτησε να παραιτηθεί από την διαιτησία, ενώ μετά από λίγες ώρες η επιχείρηση του δέχθηκε επίθεση με πέτρες!

Διαβάστε ακόμη...