«Μια ανθρώπινη εκδήλωση»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης.
Πηγή: arenafm.gr
«Μια ανθρώπινη εκδήλωση»

Μίλησε για την κοινωνική εκδήλωση που συμμετείχε ο «Δικέφαλος» αλλά και για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εκδήλωση που συμμετείχε και ο ΠΑΟΚ:

Πρόκειται για την εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος. Κάθε χρόνο αυτή την εποχή γίνεται ένα παζάρι ώστε να χαρούν λίγο τα παιδάκια και να δημιουργηθούν κάποια έσοδα για να βγουν οι υποχρεώσεις τους. Κάθε χρόνο πηγαίνουν αθλητές εκεί πέρα αλλά αυτό που είναι η μεγαλύτερη επιτυχία είναι πως πηγαίνουν παίκτες του ΠΑΟΚ. Φέτος, έπαιζε η ομάδα στη Ξάνθη για αυτό φέτος ήρθε ο Μαντούρο μόνο και έφερε φανέλες και άλλα πολλά δώρα. Ήταν μια ανθρώπινη εκδήλωση. Λυπάσαι βέβαια, βλέποντας αυτά να γίνονται μόνο μια φορά τον χρόνο. Οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά εκεί πέρα».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:

«Όλα είναι μια χαρά. Η θέση μου από το καλοκαίρι είναι πως το κυριότερο στοιχείο είναι πως η ομάδα φτιάχνεται. Τέτοια σκαμπανεβάσματα τα περιμένεις και δεν απογοητεύεσαι ή ενθουσιάζεσαι εύκολα. Γίνεται μια σωστή δουλειά με στόχο σε 1-2 χρόνια ο ΠΑΟΚ να ξεκινά μια σεζόν με απαιτήσεις. Βέβαια και φέτος ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει κάτι και κανείς δεν περίμενε από την αρχή πως η ομάδα θα βρίσκεται στη πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα αυτή την στιγμή».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο:

«Πρέπει να γίνει μια ενίσχυση τον Ιανουάριο αλλά και το καλοκαίρι για την διαδικασία φτιαξίματος της ομάδας. Έτσι θα γίνεται πρωταθλητισμός κάθε χρόνο. Αυτά τα ξέρει ο προπονητής καλύτερα από τον καθένα. Σαφέστατα χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός, θέλουμε κάποιον στην άκρη της επίθεσης και ένα 10αρι. Το θέμα όμως δεν είναι να πάρουμε πολλούς αλλά 1-2 παίκτες ποιοτικούς και δικούς μας παίκτες, όχι δανεικούς».

Διαβάστε ακόμη...