«Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη, Γιάννης Παπαδημητρίου και μίλησε για την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Κουρασμένος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ίσως να ήταν κουρασμένος ο ΠΑΟΚ αλλά η δική μας ομάδα κυριάρχησε, είμαστε σε καλή κατάσταση και σε ένα παιχνίδι με τον πρωτοπόρο πατούσαμε καλά στο γήπεδο και κερδίσαμε δίκαια».

Για τον Καπετάνο:

«Ο Καπετάνος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα. Πέρυσι έπαιζε σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Στηρίζουμε πολλά πάνω του κα μπορεί να βοηθήσει παραπάνω στην πορεία της ομάδας».

Για την κούραση του ΠΑΟΚ:

«Έπαιξε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη, τους πιέσαμε και εμείς και ίσως φάνηκε η κούραση τους στο παιχνίδι».

Για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο:

«Το γήπεδο της Ξάνθης είναι από τα καλύτερα αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Έβρεχε τις τελευταίες 10 μέρες και κάναμε το καλύτερο για να διατηρήσουμε το γήπεδο».

Για την άνοδο της Ξάνθης στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ:

«Με 2 νίκες πας ψηλά και με 2 ήττες χαμηλά. Φτιάχνουμε την Ξάνθη βήμα – βήμα για να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν. Κερδίζοντας γίνεται αυτό πιο εύκολα όμως δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτερο. Αυτή την στιγμή μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Για τον Λουτσέσκου:

«Έχει την δική του φιλοσοφία και δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλησε χρόνο να μάθει την ομάδα, από εκεί και πέρα έχουμε χρόνο μπροστά μας και ελπίζω να πάμε καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον προπονητή και συνεχίζουμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Θα γίνει μια μάχη φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία ως τώρα, ο Ολυμπιακός δεν πατάει καλά φέτος και θα δούμε μια μάχη για τον τίτλο. Η διαφορά είναι στους 4 βαθμούς όμως έχουμε δρόμο ακόμα. Πρέπει να διατηρηθεί αυτό το σασπένς ως το τέλος. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο φαβορί. Είναι όλα ανοιχτά ακόμα και για την Ευρώπη και για την κορυφή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ειδικά έτσι όπως είναι το πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια».

Για το βατό πρόγραμμα της Ξάνθης:

«Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι να πάρουμε ότι μπορούμε. Θέλουμε η ομάδα μας να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Διαβάστε ακόμη...