Κράζουν κι οι δικοί του, και οι άλλοι

Δύσκολες στιγμές περνά ο Ολυμπιακός, μετά και την σημερινή γκέλα στο Καραϊσκάκη, με τον ΠΑΣ Γιάννενα να ξεπερνά και το εμπόδιο των διαιτητών (ανύπαρκτο το πέναλτι της ισοφάριση του Ολυμπιακού, επιθετικό φάουλ το δεύτερο γκολ) και να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πειραιά.
Πηγή: thessports.gr
Κράζουν κι οι δικοί του, και οι άλλοι

Ο λιγοστός κόσμος που πήγε σήμερα στο Καραϊσκάκη, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αποδοκίμασε τους παίκτες, ενώ μετά το παιχνίδι ξεκίνησε ένα... πάρτι στο facebook της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τα... like στην αναγγελία της γκέλας να εκτοξεύονται και τις επικρίσεις, τόσο από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την ομάδα τους, αλλά και τους οπαδούς άλλων ομάδων, να δίνουν και να παίρνουν.

"Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, σήμερα είχαμε πάνω από 1ο κόρνερ, πολλές σέντρες, αλλά οι επιθετικοί μας δεν έβαλαν γκολ. Είναι απίστευτο. Όπως είναι απίστευτο το ότι κερδίζαμε 2-1 και δεχτήκαμε γκολ στην αντεπίθεση" είπε ο Μίτσελ, ο οποίος ακούει την καρέκλα του να τρίζει κι αν χάσει την Τρίτη από την Μάλμε, μάλλον θα... χαιρετήσει.

"Πρέπει να το πιστεύω, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Έχουμε ποιότητα, αρκεί ο καθένας να δίνει το 100% και την ψυχή του. Δεν αξίζουν ο σύλλογος και ο κόσμος, αυτή την άσχημη κατάσταση" είπε ο Παϊτίμ Κασάμι, που στη φάση του 2-1 πήρε τον αμυντικό... παραμάζωμα.

Διαβάστε ακόμη...