Κρυφή δύναμη (video)

Ο Έργκους Κάτσε στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να είναι αρκετά ανεβασμένος, καθώς μετά από ένα διάστημα που είχε μέτρια απόδοση πλέον έχει βρει τα πατήματα του και είναΙ συχνά από τους κορΥφαίους του ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Κρυφή δύναμη (video)

Ο Αλβανός μέσος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν αρκετά καλός, αφού λόγω και του ρόλου που έχει στην ομάδα, είχε αρκετή δουλειά κυρίως στον αμυντικό τομέα.

Ωστόσο, ο Κάτσε βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που η μπάλα περνούσε από τα πόδια του όταν η ομάδα του Αναστασιάδη έβγαινε στην επίθεση

Και μπορεί ο Περέιρα να είναι αυτός που πήρε τα εύσημα για το φανταστικό γκολ που πέτυχε, αλλά αν κανείς δει το ριπλέι θα διαπιστώσει πως ο Κάτσε βγάζει μια εξαιρετική μπαλιά στον κενό χώρο δίνοντας την ευκαιρία στον Αργεντίνο να σημειώσει το εντυπωσιακό αυτό τέρμα.

Ο νεαρός μέσος είναι η.. κρυφή δύναμη του ΠΑΟΚ, αφού κάνει ήρεμα και αθόρυβα την δουλειά του σαν ένα καλά λαδωμένο γρανάζι.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι ο τρίτος σε χρόνο συμμετοχής πίσω από τον Παναγιώτη Γλύκο και Μιγκέλ Βίτορ έχοντας γράψει μέχρι σήμερα 906΄αγωνιστικά λεπτά στο κοντέρ.

Μέσα σε αυτά έχει καταφέρει να βρει δίχτυα δύο φορές, (απέναντι σε Ατρόμητο και Βέροια), αλλά και να γίνει ένας πολύ καλός... «κλέφτης», αφού έχει κλέψει την μπάλα από τους αντιπάλους του 19 φορές.

Βέβαια, έχει μόνο μια ασίστ, αλλά είναι και η πιο σημαντική, αφού χάρη σε αυτή ο ΠΑΟΚ σκόραρε το δεύτερο του γκολ μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Δείτε την στο παρακάτω video:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...