Μην... προσβάλλετε τον Άγγελο

Κάποιες ιστοσελίδες στην Αθήνα από νωρίς το πρωί υποστηρίζουν ότι η ΕΠΟ θέλει τον Άγγελο Αναστασιάδη για προπονητή της Εθνικής Ομάδας.
Πηγή: paokrevolution.net
Μην... προσβάλλετε τον Άγγελο

Ανεξάρτητα του αν είναι αληθινή ή όχι η είδηση, ένα είναι ξεκάθαρο: ο λαϊκισμός για κάποια "κλικ" βλάπτει σοβαρά τα νεύρα μας και κυρίως προσβάλλει τον προπονητή της ομάδας μας.

Ας το αναλύσω λοιπόν αυτό: πρώτα απ' όλα τι πιο λογικό να θέλει η ΕΠΟ (αν είναι αλήθεια) τον Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να επιλέξει τον καλύτερο δυνατό προπονητή. Αλλά, ας σταθώ αλλού: κάποιοι για να πάρουν περισσότερα κλικ, γράφουν για "τρύπημα" της ΕΠΟ επειδή ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και πώς κρύβεται δάκτυλος του Ολυμπιακού από πίσω. Η άποψη μου ξεκάθαρη: αυτοί όλοι που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, δεν αντιλαμβάνονται ότι ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ και ΜΕΙΝΩΝΟΥΝ τον προπονητή του ΠΑΟΚ; Διότι είναι πολύ απλά τα πράγματα: για να πάει ο Άγγελος στην Εθνική πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Είναι ποτέ δυνατόν να πουλήσει ο Άγγελος τον ΠΑΟΚ; Όποιος λοιπόν γράφει για "τρύπημα" ουσιαστικά έχει στο μυαλό του ότι ο Αναστασιάδης θα το σκεφτεί σοβαρά αν έρθει η πρόταση.

Πολλές φορές το αυτονόητο για κάποιους είναι άγνωστη λέξη. Αναγκαζόμαστε λοιπόν να τους το θυμίζουμε. Μέχρι να το καταλάβουν...

Γ. Ζαΐρης

Διαβάστε ακόμη...