Επιτέλους ανατροπή

Τι συμβαίνει όταν ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ τη φετινή σεζόν; Ποια "κατάρα" έσπασε ο "Δικέφαλος" κόντρα στον Πανθρακικό;
Πηγή: paok24.com
Επιτέλους ανατροπή

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, στο πρώτο παιχνίδι της φετινής σεζόν που κατορθώνει να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Ο "Δικέφαλος" είχε βρεθεί πριν από τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής ακόμα οκτώ φορές πίσω στο σκορ σε επίσημο παιχνίδι, χωρίς να καταφέρει σε καμία να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Το PAOK24 συγκέντρωσε τους αγώνες στους οποίους ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να κοιτάζει την πλάτη του αντιπάλου του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, στερούμενος τους τρεις βαθμούς της νίκης και σας τους παρουσιάζει.

21/08 Ζίμπρου - ΠΑΟΚ 1-0.

24/08 ΠΑΟΚ - Καλλονή 1-1.

25/09 Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ 1-0.

02/10 Γκινγκάμπ - ΠΑΟΚ 2-0.

23/10 ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1.

29/10 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1.

06/11 Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 1-1.

09/11 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2.

Στο κυριακάτικο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής της Super League ο ΠΑΟΚ κατάφερε να "σπάσει" αυτή την... κατάρα και να φύγει νικητής από την Τούμπα, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή στην ανατροπή παρότι προηγήθηκε στο σκορ.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς ο "Δικέφαλος" στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό κέρδισε πολλά και σε επίπεδο ψυχολογίας, καθώς τέτοιες νίκες "χτίζουν" το μέταλλο της ομάδας και τη γεμίζουν αυτοπεποίθηση να αντεπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες, ακόμα και όταν ένα παιχνίδι... στραβώσει είτε από το ξεκίνημα είτε στην πορεία του.

Γρηγόρης Ατρείδης

Διαβάστε ακόμη...