«Πού να δείτε τι γίνεται στα ντέρμπι στην Ελλάδα…»

Ο Λίαμ Λόρενς υπήρξε άλλος ένας από τους πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές που είχαν τη χαρά, την τιμή, την τύχη, την ευτυχία, την πρωτόγνωρη εμπειρία και το πολιτισμικό σοκ να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: e-soccer.gr
«Πού να δείτε τι γίνεται στα ντέρμπι στην Ελλάδα…»

Σε 18 μήνες που αγωνίστηκε στη Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο νυν παίκτης της αγγλικής Σρούσμπερι έχει κάθε λόγο να λέει ότι τα... έζησε όλα!

Ο 33χρονος Ιρλανδός εξτρέμ θυμήθηκε –εκ νέου- την ελληνική ποδοσφαιρική εμπειρία και έκανε μια σύγκριση με το τι γίνεται στην Αγγλία και το τι έχει ζήσει όσα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες του Νησιού. «Έχω παίξει σε μερικά μεγάλα ματς εδώ όπως το ντέρμπι Νιούκαστλ - Σάντερλαντ και το Πόρτσμουθ - Σάουθαμπτον, αλλά μέχρι να πας και να παίξεις εκεί στα κατάλληλα ντέρμπι, δεν έχεις ιδέα πώς είναι. Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για τους οπαδούς. Είναιτόσοπαθιασμένοι. Είναιπολύεπικίνδυνο. Μας κυνηγάνε έξω από τα γήπεδα. Αν χάσουμε στο γήπεδό μας οι οπαδοί μας περιμένουν από έξω για να μάθουν γιατί. Δεν λέω ότι επρόκειτο να με δολοφονήσουν ή κάτι τέτοιο, είναι απλά διαφορετικά. Όταν ένα ματς λήγει στην Αγγλία, μπαίνεις στο αυτοκίνητό σου και πας σπίτι σου. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να σε αποδοκιμάσουν μετά τα 90 λεπτά. Όμως όταν είσαι στην Ελλάδα θέλουν να μάθουν γιατί έχασες και περιμένουν να σε ρωτήσουν. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μου πετάξει πλέον ο Άγγλος οπαδός», κατέληξε ο παραστατικός για άλλη μια φορά 33χρονος Ιρλανδός εξτρέμ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...