Τα σχέδια του Αγγελίδη

Ανακουφισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα στο Μινσκ ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έζησε με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι και ιδιαίτερα τα τελευταία λεπτά μέχρι να σκοράρει για πρώτη φορά ο Αθανασιάδης ενώ παράλληλα ενημερωνόταν για την εξέλιξη του αγώνα που έδιναν Φιορεντίνα και Γκινγκάμπ στο «Ρουντουρού».
Πηγή: inpaok.com
Τα σχέδια του Αγγελίδη

Η τελική νίκη του Δικεφάλου και ήττα της Γαλλικής ομάδας έφερε τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στην πρόκριση με δεδομένο ότι θα κερδίσει την Γκινγκάμπ στην Τούμπα στις 11 Νοεμβρίου. Για τον πρόεδρο του Δικεφάλου η παρουσία της ομάδας στους «32» του Europa League και ακόμα παραπέρα εάν κι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, καθώς με τον τρόπο αυτό μεγαλώνει το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και εξυπηρετούνται τα σχέδια που έχει καταστρώσει ο ίδιος σε σχέση με την ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Σχέδια που σε μεγάλο βαθμό δεν έχουν γίνει γνωστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ καθώς πρόθεση του προέδρου είναι να τα παρουσιάσει όταν θα έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα προόδου και δεν θα είναι όλα... θεωρία.

Η ηρεμία επέστρεψε στο πρόσωπο του προέδρου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα καθώς η νίκη έδωσε την άνεση που ήθελαν όλοι προκειμένου στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων να χρειάζεται η ομάδα μια νίκη χωρίς να την ενδιαφέρει το σκορ.

Διαβάστε ακόμη...