Νέα… πόρτα σε Χακόμπο

Η επιμονή του Σανθ Χακόμπο να λύσει το συμβόλαιο του με την Τενερίφη και να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση καθώς το τελεσίγραφο στο οποίο είχαμε αναφερθεί από τις 24 Νοεμβρίου δεν αλλάζει.
Πηγή: inpaok.com
Νέα… πόρτα σε Χακόμπο

Στην Τούμπα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τον τρόπο χειρισμού του θέματος και δεν πρόκειται να αλλάξουν συμπεριφορά.

Σε νέα επικοινωνία ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Ισπανό γκολκίπερ και τον μάνατζερ του ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Δικέφαλος να συναινέσει στη λύση του συμβολαίου του με την Τενερίφη. Οι λύσεις που προσφέρονται στον Χακόμπο είναι τρεις: Να έρθει στη Θεσσαλονίκη να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει όπου θέλει την καριέρα του, να βρει άλλη ομάδα για να παίξει μέχρι το καλοκαίρι ή να μείνει στην Τενερίφη που μπορεί να θέλει να λύσει το συμβόλαιο του αλλά δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν τακτική θεωρώντας ότι ήδη δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες στον έμπειρο γκολκίπερ που δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...