«Ετσι έκανα τον Κλάους φορ»

Ο Κώστας Μαλιούφας εξήγησε, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», πως έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στον Αθανασιάδη να αγωνιστεί από λίμπερο, στην κορυφή της επίθεσης.
Πηγή: metrosport.gr
«Ετσι έκανα τον Κλάους φορ»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Λίγες μέρες πριν αναλάβω εγώ το παιδικό τμήμα, τα παιδιά είχαν πάει σε ένα τουρνουά και εκεί ο Αθανασιάδης έπαιξε λίμπερο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Από εκεί μετά πήγε με την οικογένειά του στην Γερμανία, αλλά δεν έμειναν για πολύ. Γύρισαν στον ΠΑΟΚ και στην αρχή μου παρουσίασαν τον Κλάους σαν λίμπερο. Μέσα στις επόμενες 15 μέρες, στην τακτική πάνω, σε κάτι τελειώματα, είδα ότι αυτό το παιδί έχει αυτό το χάρισμα.

Το σκοράρισμα το έχεις μέσα σου, δεν μπορεί να στο διδάξει κανένας. Εκανε κίνηση για γκολ και η μπάλα πήγαινε σαν να έχει μαγνήτη. Κανονικά έπρεπε να είναι από πιο πριν ακόμη στη Εθνική, αλλά πρέπει να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα. Ο Αθανασιάδης είναι καλός όταν γίνονται φάσεις στην περιοχή, δεν είναι ο παίκτης που θα βγει έξω από την περιοχή. Το λέει η στατιστική, δεν το λέω εγώ, σε δύο ευκαιρίες, κάνει δύο γκολ».

Διαβάστε ακόμη...