Παίκτη ο ΠΑΟΚ, σαν τον Ντούβνιακ, αλλά μόνο μέσω... Ιβάν Σαββίδη!

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί παίκτη για να καλύψει το κενό των 3-4 μηνών που θα λείψει ο Κώστας Χαραλαμπίδης, όμως υπάρχουν και κάποια δεδομένα που πρέπει να καταγραφούν... Δεν είναι και μια απλή υπόθεση...
Πηγή: basketplus.gr
Παίκτη ο ΠΑΟΚ, σαν τον Ντούβνιακ, αλλά μόνο μέσω... Ιβάν Σαββίδη!

1. Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την περίπτωση του Μανώλη Παπαμακάριου, καθώς δε θέλει τέτοιο παίκτη, ενώ δε φαίνεται να τον απασχολεί ο Αλέξης Κυρίτσης. Υπάρχει όμως ένα "βλέφαρο" στην περίπτωση του Γιάννη Αθηναίου, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Αrena Press", που ενδεχομένως θα φύγει απ' τη μέτρια Ολίν αν έχει καλή πρόταση (δεν υπάρχουν δείγματα επ' αυτού), ενώ ο Γιάννης Δεμερτζής είναι στις προπονήσεις της ΑΕΚ... Αυτοί είναι οι Έλληνες που αναφέρθηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες με το δεδομένο ότι, πλην Αθηναίου, είναι διαθέσιμοι στην αγορά.

2. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει φορολογική ενημερότητα και δεν μπορεί να πάρει, αυτή τη στιγμή, παίκτη. Αν θέλει να το κάνει, θα πρέπει να πληρώσει έναντι της ρύθμισης δύο δόσεις και να πάρει μια ενημερότητα ώστε να εγκριθεί το συμβόλαιο του νέου παίκτη που θα επιλέξει για τη θέση του Χαραλαμπίδη. Σε αυτόν τον τομέα τη λύση μπορεί να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης, που έχει ήδη καλύψει αρκετές "τρύπες" στο θέμα των δημόσιων φορέων και των ασφαλιστικών ταμείων.

3. Τώρα, όσον αφορά, ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα έχει διαμηνύσει στους διάφορους μάνατζερ, αναζητεί ένα "κελεπούρι" τύπου Ντούβνιακ. Έναν τέτοιου στυλ παίκτη, που είχε έρθει προ λίγων ετών στην Ελλάδα και καθιερώθηκε. Ήδη οι Σέρβοι μάνατζερ έχουν πιάσει... δουλειά. Αν ο παίκτης βρεθεί και εγκριθεί, τότε θα πιάσει δουλειά και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στο "μέτωπο Σαββίδη", για τα... δέοντα!

Διαβάστε ακόμη...