«Θέλω τον Κλάους μάγκα στα δύσκολα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος, μίλησε για τη νίκη του «Δικεφάλου» επί της Ντινάμο Μινσκ, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Πηγή: paokweb.gr
«Θέλω τον Κλάους μάγκα στα δύσκολα»

Αναλυτικά είπε στον "arenafm":

Για το παιχνίδι με την Ντινάμο Μινσκ:

«Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλή μπάλα και πιστεύω θα προκριθεί. Τώρα θέλει απλά μια νίκη και με... μισό γκολ με την Γκινγκάμπ και περνάει».

Για τον Αθανασιάδη:

«Ο Κλάους μπορεί να βάζει γκολ αλλά σε συγκεκριμένα και δύσκολα παιχνίδια η ομάδα δεν σκοράρει. Σίγουρα καταφέρνει και είναι είναι μέσα στις φάσεις, έβαλε 2 γκολ αλλά εγώ τον θέλω μάγκα στα δύσκολα. Πρέπει να σκοράρει με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Για το αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα:

«Θέλουμε ένα λίμπερο, ένα 10αρι, έναν επιθετικό και ένα αμυντικό χαφ. 4 παίκτες χρειάζονται συνολικά. Ο Αναστασιάδης προσπαθεί να βγάλει τη χρονιά μέχρι τον Δεκέμβριο. Μπορεί να... βάλει και τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ».

 

Για τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι:
«Πρέπει να κερδίζει τα ντέρμπι για να πάρει πρωτάθλημα. Δεν μου άρεσε καθόλου η ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ ήταν φοβισμένος σε εκείνο το παιχνίδι. Ο μοναδικός που πήγαινε τη μπάλα μπροστά ήταν ο Τζιόλης. Βέβαια, στο παιχνίδι μέσα στον Ολυμπιακό θα είναι μεγάλη επιτυχία και η ισοπαλία. Το θέμα είναι μην κόβουμε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και στο τέλος πάρει κανα πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός».

Για τους Ρατς – Μακ:

«Είναι πάρα πολύ καλοί και οι δύο. Ξεχωρίζουν».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στις 3 διοργανώσεις:

«Στην Ευρώπη θα περάσει ο ΠΑΟΚ αλλιώς είναι άξιος της μοίρας του, το κύπελλο θέλει προϋποθέσεις για να προκριθεί και στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει τα μεγάλα παιχνίδια».

Διαβάστε ακόμη...