Επιστρέφουν με χαμόγελα

Επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να προπονηθεί καθώς από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Πηγή: inpaok.com
Επιστρέφουν με χαμόγελα

Αυτή την ώρα το τσάρτερ της αποστολής βρίσκεται εν πτήση με προορισμό την Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο της Λευκορωσίας το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο και τα χαμόγελα αρκετά μετά την νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ.

Θέμα συζήτησης ήταν όχι μόνο οι καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος που είχε γίνει πολύ σκληρός λόγω του χιονιού που είχε πέσει τις προηγούμενες ώρες, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των παικτών να γίνονται ακόμα πιο δύσκολες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

Τραυματισμούς που δεν απέφυγε ο ΠΑΟΚ καθώς τρεις ποδοσφαιριστές του έφυγαν «λαβωμένοι» από τον αγωνιστικό χώρο. Όπως είναι γνωστό αρχικά ήταν προγραμματισμένο να προπονηθεί η ομάδα και σήμερα στην Λευκορωσία και στη συνέχεια να επιστρέψει, όμως αποφασίστηκε να φύγει η αποστολή νωρίτερα λόγω του άσχημου καιρούς και τις θερμοκρασίες που πέφτουν πολύ κάτω από του μηδέν βαθμούς Κελσίου

Διαβάστε ακόμη...