"Προστασία" σε Κλάους, Τζιόλη, ερωτηματικό ο Μακ

Πως θα διαχειριστεί ο Αγγελος Αναστασιάδης την κατάσταση με τους τραυματίες, όπως διαμορφώθηκε μετά το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ.
Πηγή: contra.gr
"Προστασία" σε Κλάους, Τζιόλη, ερωτηματικό ο Μακ


Ο Αγγελος Ανασταστιάδης είναι φέτος ιδιαίτερα προσεκτικός με τους τραυματίες. Εφόσον δεν είναι απόλυτα σίγουρος ότι έχουν αοθεραπευτεί, τότε δεν τους χρησιμοποιεί, περιμένοντας, πρώτα, να ξεπεράσουν πλήρως το προβλημά τους. Αυτή την τακτική θα ακολουθήσει και τώρα, με τους Τζιόλη και Αθανασιάδη, τους οποίους θα προστατέψει στον αγώνα με τον Πανθρακικό για τους να έχει "ετοιμοπόλεμους" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (3/12).

Οσον αφορά τον Τζιόλη, είναι επιβαρυμένοι οι προσαγωγοί του μετά το ματς με την Ντιναμό Μινσκ και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ σε ότι αφορά τον Αθανασιάδη, έχει πρηστεί το δάχτυλο του ποδιού του και θα εξεταστεί μόλις η αποστολή προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη. Οι πρώτες εκτιμήσεις του γιατρού του Δικεφάλου, κάνουν λόγο για αιμάτωμα ή ελαφρύ κάταγμα. Αν επαληθευτεί η πρώτη εκτίμηση θα είναι διαθέσιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ εάν επαληθευτεί η δεύτερη, ίσως χρειαστεί να κάνει ένεση για να παίξει την Τετάρτη (3/12). Όπως και να έχει δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ματς με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Τέλος, ο Μακ δεν θα αγωνιστεί σίγουρα κόντρα στον Πανθρακικό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί, ακόμη, ερωτηματικό. Από το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ τονίζεται ξεκάθαρα, πάντως, ότι εάν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα υποτροπής, τότε ο Σλοβάκος δεν θα παίξει στο ντέρμπι με τους "ερυθρολεύκους".

* Ο Μαντούρο είναι έτοιμος και λογικά θα είναι στην διάθεση του Αναστασιάδη στα επόμενα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...