Η «ΕΒΥΠ Ε.Ε.» επίσημος υποστηρικτής της Κ.Α.Ε.

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συνεργασία της με την «Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης ΕΒΥΠ Ε.Ε.» με έδρα την Θεσσαλονίκη, την μοναδική ελληνική εταιρία και μια από τις ελάχιστες στην Ευρώπη η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή υδρολυμένων πρωτεϊνών και αμινοξέων αποκλειστικά φυτικής προέλευσης για χρήση στην γεωργία, και συμμετέχει για πρώτη φορά στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ» για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2014 – 2015.
Πηγή: paokbc.gr
Η «ΕΒΥΠ Ε.Ε.» επίσημος υποστηρικτής της Κ.Α.Ε.

Παρουσίαση ΕΒΥΠ Ε.Ε.
Η «Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης ΕΒΥΠ Ε.Ε.» είναι εγκατεστημένη στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης και διαθέτει μονάδα παραγωγής 2.000 μ2.

Τα προϊόντα της ΕΒΥΠ χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες. Εντομοελκυστικά, Βίο-διεγέρτες, Υγρά και Κρυσταλλικά προϊόντα θρέψης φυτών. Το Dacus Bait 100, ελκυστικό για τις μύγες φρούτων και το AΜΙΝΟ-16, οργανικό λίπασμα-βιοδιεγέρτης φυτικής προέλευσης, βασίζονται στην εκχύλιση-υδρόλυση διαφόρων φυτικών πρώτων υλών πλούσιων σε πρωτεΐνες.

Το Dacus Bait 100 χρησιμοποιείται ευρέως από το ΥΠΑΑΤ στους δολωματικούς ψεκασμούς εναντίον του δάκου της ελιάς. Έχει Ευρωπαϊκή άδεια Νότιας Ζώνης και έγκριση κυκλοφορίας στην Τουρκία, Συρία, Ιράν και Τυνησία, όπου και εξάγεται. Το Dacus Bait 100 είναι κατάλληλο για χρήση και στην βιολογική γεωργία.

Οι ανάγκες της σύγχρονης γεωργίας για προϊόντα αποδοτικά, καινοτόμα, φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή για τους παραγωγούς και για τους καταναλωτές οδήγησαν την ερευνητική ομάδα της ΕΒΥΠ ΕΕ στην δημιουργία του «AΜΙΝΟ-16», στο οποίο έχει χορηγηθεί Ευρωπαϊκή Πατέντα (EP 2537823/02.10.2013) στον Τομέα των Οργανικών Λιπασμάτων.

Το ΑΜΙΝΟ-16 περιέχει διάλυμα 16 L-Αμινοξέων και οργανικό άζωτο. Η φυτική προέλευση εγγυάται όχι μόνον την υψηλή συγκέντρωση L-αμινοξέων αλλά και την ισορροπημένη σχέση μεταξύ τους η οποία είναι ταυτόσημη με την φυσιολογία κάθε φυτού. Το ΑΜΙΝΟ-16 είναι κατάλληλο και για χρήση στη βιολογική γεωργία.

Πειράματα που διεξήχθησαν από την Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ., την ARTIS-Agrifood Research και ανεξάρτητους ερευνητές, καταδεικνύουν ότι η εφαρμογή του ΑΜΙΝΟ-16 επηρεάζει θετικά τόσο την ανάπτυξη όσο και τη σύσταση των φυτών με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής και της διατροφικής και εμπορικής αξίας των καρπών.

Η νέα σειρά υγρών και κρυσταλλικών λιπασμάτων "Θρέψις" της ΕΒΥΠ ΕΕ συνδυάζει τεχνολογία και καινοτομία, προσφέροντας ένα πλήρες φάσμα ειδικών λιπασμάτων και βιο-ενεργοποιητών υψηλής ποιότητας, για την αντιμετώπιση όλων των σύγχρονων προβλημάτων θρέψης των καλλιεργειών.

Πειράματα διεξάγονται συνεχώς με εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορες καλλιέργειες.

Τα προϊόντα υπόκεινται σε συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής τους. Οι χημικές αναλύσεις και οι ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο της ΕΒΥΠ ΕΕ, εξασφαλίζοντας την σταθερή και υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων.

Η διαδικασία παραγωγής είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001 και ΕΝ ISO 14001 περιβαλλοντικής διαχείρισης από την ΤUV CERT.

Δέσμευση μας στην ΕΒΥΠ είναι η έρευνα για προϊόντα:

· Καινοτόμα – Εξειδικευμένα – Αποτελεσματικά - Αποδοτικά
· Κατάλληλα και για την βιολογική γεωργία – Ασφαλή για τον αγρότη και τον καταναλωτή

Στοιχεία Επικοινωνίας: Ελληνική Βιομηχανία Υδρολυμένης Πρωτεΐνης ΕΒΥΠ Ε.Ε., Οδός Δωδεκανήσου 23, Τ.Κ. 54626, Θεσσαλονίκη, Τηλ. +302310542151, Fax +302310541581, E – mail: [email protected], [email protected] Web: www.evyp.gr

Διαβάστε ακόμη...