«Δικτάτορας της Ελλάδας!»

Η γερμανική ιστοσελίδα taz.de αναφέρεται στα γεγονότα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τονίζει πως: «O Mαρινάκης είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και δίπλα από αυτόν».
Πηγή: inpaok.com
«Δικτάτορας της Ελλάδας!»

Μεταξύ άλλων οι Γερμανοί τονίζουν:

«Κανείς δεν εκπλήσσεται που το όνομα του Μαρινάκη εμπλέκεται ξανά στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αναβολή του πρωταθλήματος εξαιτίας της επίθεσης στον διαιτητή Ζωγράφο. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού απασχολεί εδώ και καιρό την δικαιοσύνη. Ο Μαρινάκης κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών και δωροδοκία.

Από τον Ιούνιο του 2011 και μετά από μία έρευνα της UEFA έχουν ξεκινήσει ήδη οι καταγγελίες απέναντι στον Μαρινάκη και 68 ακόμα υπόπτους. Η εισαγγελία κάνει αναφορά για ένα δίκτυο μαφιόζων που εμπλέκονται αστυνομικοί, δικαστές, πολιτικοί και άλλοι έτσι ώστε να ασφαλίζουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.»

Aυτά αναφέρει λοιπόν άλλο ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό την στιγμή που στην Ελλάδα δεν βλέπουν, δεν άκουσαν, δεν ξέρουν!

Διαβάστε ακόμη...