"Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ "

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε σύμβουλος της διοίκησης της Ντινάμο Μινσκ στις διεθνείς σχέσεις, Κίριλ Μαλεγέου και μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με την Ντινάμο.
Πηγή: arenafm.gr
"Καλύτερος ο ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ "

Τόνισε πως υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ενώ ανέφερε και πως η θερμοκρασία θα είναι στους 6-8 βαθμούς κάτω από το μηδέν το βράδυ του αγώνα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Ντινάμο Μινσκ:

«Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στην διοργάνωση, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε και μερικούς βαθμούς που θα μας φέρουν καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον. Βέβαια, είναι δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο καθώς έχει -5 βαθμούς κελσίου. Υπάρχει και ένα ζήτημα γιατί παίζει στο ίδιο γήπεδο η Μπάτε με τη Πόρτο και επειδή είναι πολύ κοντινά τα ματς υπάρχει πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είναι πολύ εύθραυστος με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Θα επιληφθούν της κατάστασης όλοι οι υπεύθυνοι καθώς δύο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών είναι πολλά.

Για το που θα προπονηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ:

«Θα γίνει στο Μινσκ για να αποφύγει την ταλαιπωρία ο ΠΑΟΚ καθώς θα πρέπει να κάνει άλλες δύο ώρες ταξίδι αλλά και για να μην επιβαρυνθεί επιπλέον το γήπεδο».

Για τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο:

«Δεν περιμένουμε πολύ κόσμο λόγωτων καιρικών συνθηκών αλλά και την απόστασης που είναι μεγάλη από το Μπορίσοφ. Πιστεύω θα έρθουν κοντά στους 5.000».

Για τις απώλειες της Ντινάμο Μινσκ:

«Εκτός του Καντσάβι από όσο ξέρω δεν υπάρχουν άλλες απώλειες και η ομάδα είναι πλήρης».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα πάει στην Λευκορωσία:

«Έχουμε επαφή με τον ΠΑΟΚ και μας είπαν να κρατήσουμε ένα σημείο όπου θα χωράει περίπου 100 οπαδούς».

Για το τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ:

Έχω ακούσει ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι δραστήριοι και δεν θα χρειαστούν πολλά. Βέβαια, θα πρέπει να ντυθούν ζεστά».

Για τις δύο ομάδες που αξίζουν να προκριθούν από τον όμιλο:

Οι πιο δυνατές ομάδες του ομίλου είναι η Φιορεντίνα και ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την Γκινγκάμπ όμως κατά την διάρκεια των αγώνων εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και ο πλέον θέλει δύο νίκες. Εμείς θέλουμε νίκη στο μεθαυριανό παιχνίδι παρόλο που έχουμε αποκλειστεί και θα δούμε πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία».

Για την ζωή στο Μινσκ:

«Υπάρχουν πολλές επιλογές και δεν πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Υπάρχει νυχτερινή ζωή με ρεστοράν ενώ υπάρχουν και πολλά αξιοθέατα. Το δεδομένο είναι πως δεν θα βαρεθούν».

Για την θερμοκρασία την μέρα του αγώνα:

«Υποθέτω πως θα είναι 6-8 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Τα τελευταία βράδια είναι κοντά στους -10».

Διαβάστε ακόμη...