"Ενότητα και συναίνεση"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νέος αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ και μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης. Μίλησε για την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως πρώτος στόχος είναι η ενότητα και η συναίνεση.
Πηγή: arenafm.gr
"Ενότητα και συναίνεση"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νέα του θέση στη Σούπερ Λιγκ:

«Είναι μια δύσκολη θέση. Το Ελληνικό ποδόσφαιρο περνάει δύσκολες στιγμές και περιμένουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα καθώς εδώ που έχουμε οδηγηθεί δεν μπορούν να παν και πολύ χειρότερα».

Για το παρελθόν του Γιώργου Μποροβήλου:

«Θα πρέπει όλοι να αφήσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το παρόν και το μέλλον ξέχωρα από την ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του όπως έχουν όλες οι ομάδες. Στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ είδα ένα βαρύ κλίμα, έχουμε φτάσει χαμηλά και πρέπει να δείξουμε πως υπάρχει κοινή θέληση για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τις αδικίες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είμαι στον χώρο του ποδοσφαίρου αρκετά χρόνια. Δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ για αδικία. Κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον τρόπο μας. Σίγουρα είναι μεγάλος στόχος να μην υπάρχουν αδικίες για να μην υπάρχουν και αντικρούσεις. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως και στην αδικία και στην εύνοια πρέπει να υπάρχει σιωπή και όχι αντιδράσεις που δημιουργούν προβλήματα».

Για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί:

«Είναι όλα φρέσκα και δεν υπήρχε χρόνος για τα σχέδια στο τραπέζι. Από τη χθεσινή συνάντηση κατάλαβα πως βγήκε κάτι καλό αν βάλουμε στο μυαλό μας πως στάλθηκε μια ομόφωνη επιστολή στη ΕΠΟ και το 17-1 στις υποθέσεις του ΟΦΗ και του Πανιωνίου. Από εκεί κα πέρα μέρα με τη μέρα κοιτάμε τα προβλήματα και τις λύσεις τους».

Για το αν θα κατέβει μόνιμα στην Αθήνα:

«Είμαι αναπληρωτής πρόεδρος, ο ρόλος μου δεν είναι 100% ενεργός, θα έχω επαφή με τον κ. Μποροβήλο και όταν χρειάζεται θα κατεβαίνω».

Για τα ύποπτα παιχνίδια:

«Είναι υποθέσεις που ίσως πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Είναι ενοχλητικό να διαβάζεις πως ένα παιχνίδι της ομάδας σου είναι ύποπτο. Απλά υπάρχει μια έκθεση και δεν μπορούμε να κινηθούμε νομικά καθώς δεν υπάρχει κατηγορητήριο. Όλα αυτά είναι άσχημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει βγει το πρωτάθλημα μας τελευταίο ανάμεσα σε άλλα και πρέπει να υπάρξει ανάκτηση του προϊόντος που υπηρετούμε».

Για τις ενέργειες που θα κάνει:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα κοιτάξω με έργα και ενέργειες να πετύχω την συναίνεση και να εμφανίσουμε ένα νέο πρόσωπο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι θέλουμε το καλό των ομάδων μας και αυτό έρχεται με το καλό του πρωταθλήματος. Είναι μονόδρομος οι κοινές αποφάσεις».

Για το αν έχει έρθει στη Λίγκα ο Ιβάν Σαββίδης:

«Δεν έχει έρθει ποτέ στη Λίγκα ο κ. Σαββίδης. Μια πρόταση του κ. Μαρινάκη ήταν για ένα συμβούλιο όπου θα είναι όλοι οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων αλλά δεν έγινε. Πιστεύω πως είναι μια καλή κίνηση να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι».

Διαβάστε ακόμη...