"Δεν μας σέβονται..."

Ο Δημήτρης Τσακίρης φιλοξενήθηκε στον Libero 107,4 και μίλησε για όσα αντιμετωπίζει η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε στο οργανωτικά κενά που έχει το τμήμα.
Πηγή: paok24.com
"Δεν μας σέβονται..."

Αναλυτικά όσα είπε ο εξτρέμ της ομάδας χάντμπολ:

Για το παιχνίδι με τη ΧΑΝΘ: "Δε νομίζω ότι κερδίσαμε δύσκολα, σε όλο το παιχνίδι ήμασταν μπροστά, το αποτέλεσμα νομίζω μας αδικεί, γιατί κερδίσαμε μόλις με ένα γκολ διαφορά. Κάποιοι δεν μας αφήνουν, εμείς δείξαμε ότι παίζουμε όμορφο χάντμπολ. Δεν πειράζει το θετικό είναι ότι παρότι δεν μας αφήνουν, η ομάδα παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει".

Για τη διαιτησία: "Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, αλλά όταν είναι κραυγαλέα κάποια πράγματα, όπως στο 55' όταν χτύπησαν τον Αλβανό στο πρόσωπο, δεν μπορείς να πεις ότι δεν το είδαν, δε γίνεται. Μετά δημιουργείται ένταση και μια ομάδα κατώτερη σου σε φτάνει. Πρέπει με ηρεμία και συγκέντρωση να παίρνουμε τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο που ρίχνει λεφτά στο χάντμπολ, δεν γίνεται να υποστηρίζουν περισσότερο κάποιες ομάδες που δεν επενδύουν στο άθλημα και να προσπαθούν να καταστρέψουν κάποιες ομάδες που προσπαθούν να πάνε το χάντμπολ μπροστά. Δεν μας σέβονται. Το παιχνίδι ήταν για δεκαπέντε γκολ, τώρα γιατί γίνεται αυτό δεν ξέρω. Το θέμα είναι ότι προσπαθούμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δεν νομίζω να εκνευριστήκαμε πάρα πολύ πάντως, μπορώ να πω ότι κρατήσαμε το παιχνίδι πολύ άνετα.
Ίδια πράγματα αντιμετωπίσαμε φέτος και σε άλλους αγώνες. Ίδια πράγματα αντιμετωπίσαμε στη Βέροια πριν τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ στην Κέρκυρα, όταν απέβαλλαν δύο παίκτες μας με το έτσι θέλω. Είδαμε να μας σφυρίζουν τον τελικό της Κέρκυρας διαιτητές που λίγες ώρες πριν τον αγώνα έπιναν καφέ με τους παίκτες της ΑΕΚ. Ποτέ δεν ασχοληθήκαμε με διαιτητές ή ανακοινώσεις, ίσως φταίει το ότι δεν είμαστε μέσα στην Ομοσπονδία και δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε πράγματα, δεν ξέρω. Είναι πολύ κακό από το άθλημα αυτό το πράγμα και δεν υπάρχει καμία αντιμετώπιση από την Ομοσπονδία.

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: "Δεν έχουμε κάνει κάποια υπερομάδα, έχουμε τον Αλέξη Αλβανό, ο οποίος είναι καταξιωμένος, έχουμε πέντε έξι νέα παιδιά και κρατήσαμε έναν κορμό. Όλοι μαζί είμαστε μόνο τρεις μήνες, για μένα ακόμη δεν μπορούμε να έχουμε ακόμη πολλά αποτελέσματα. Το θέμα είναι να υπάρχει από όλους υποστήριξη και από τον κόσμο και από τη διοίκηση και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι μεγάλο, κάτι που το θέλουμε όλοι, γιατί λείπουν και οι τίτλοι τα τελευταία χρόνια".

Για την οργάνωση του ΠΑΟΚ: "Αν υπήρχε καλύτερη οργάνωση μετά τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο θα είχαμε κάνει δυναστεία. Όταν το κάνεις αυτό και μετά φτάνεις σε ένα σημείο που η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο μπάτζετ και εσύ ούτε 100.000 , τι να πεις. Νομίζω στον ΠΑΟΚ λείπει η λεπτομέρεια, θέλει δυο τρεις ανθρώπους να τρέξουν, αυτό είναι το παράπονο μας. Όπου και να χτυπήσεις και να πεις ΠΑΟΚ όλοι θέλουν να βοηθήσουν, απλά στο τμήμα το δικό μας, λείπουν κάποια πράγματα που θα το ανεβάσουν 100%. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν φορές που να μην έχουμε νερά ή κόλλα. Θέλουμε το κάτι παραπάνω, το οποίο θέλει μικρό κόστος. Ιδέες υπάρχουν, αλλά δεν υλοποιούνται".

Διαβάστε ακόμη...