Video ντοκουμέντο με τον δολοφόνο!

Η σερβική ιστοσελίδα "Alo" ισχυρίζεται πως σε video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο φαίνεται καθαρά ο δολοφόνος του άτυχου οπαδού του Ερυθρού Αστέρα.
Πηγή: inpaok.com
Video ντοκουμέντο με τον δολοφόνο!

Η τουρκική αστυνομία δέχεται πιέσεις από την πολιτική ηγεσία της γειτονικής χώρας αλλά και της Σερβίας προκειμένου να προβεί στη σύλληψη του δολοφόνου του οπαδού του Ερυθρού Αστέρα, Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος εξέπνευσε σε ηλικία μόλις 25 ετών έξω από το "Αμπντί Ιπεκτσί" στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ερυθρό Αστέρα.

Οι Σέρβοι παρουσιάζουν video ντοκουμέντο όπου στο 0'΄53΄΄ φαίνεται ένας οπαδός να κραδαίνει μία χαντζάρα! Εικάζεται πως πρόκειται για τον δολοφόνο του άτυχου οπαδού από την Σερβία.

Όπως υποστηρίζουν πως μέσα από αυτό το ντοκουμέντο, η τουρκική ομοσπονδία δύναται να αναγνωρίσει την ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, η τουρκική αστυνομία επιχείρησε να απομακρύνει τους οπαδούς της σερβικής ομάδας χρησιμοποιώντας δακρυγόνα με συνέπεια να δημιουργηθεί χάος και να μαχαιρωθεί πισώπλατα ο Ίβκοβιτς.

Η κηδεία του Μάρκο Ίβκοβιτς θα τελεστεί στις 15.00 στο Βελιγράδι, ενώ οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Τσεντεβίτα.

"Κάτι μου λέει πως ο δράστης δεν θα συλληφθεί άμεσα", σχολίασε ο Σέρβος πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, Ζόραν Μάρκοβιτς.

"Είναι πολύ αργά για να στείλω οποιοδήποτε μήνυμα. Χάθηκε μία ψυχή. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τον κόσμο και όχι να τον χωρίζει" ανέφερε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Δείτε το συγκλονιστικό video (0΄53΄΄).

Διαβάστε ακόμη...