«Ο Κούδας πρέπει να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε μεταξύ άλλων για τον «Δικέφαλο», το παιχνίδι με την Ντινάμο Μινσκ αλλά και τον Γιώργο Κούδα.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Κούδας πρέπει να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Γιώργο Κούδα:

«Δυο φορές τη βδομάδα βρισκόμαστε όλοι μαζί και με αφορμή χθες τα γενέθλια του κάναμε μια έκπληξη και έσβησε και ένα κεράκι. Ήταν μια πολύ καλή στιγμή για την παρέα μας. Προσπαθούμε πάντα να δημιουργήσουμε και θεωρώ πως ήταν ότι καλύτερο για να νιώσει και ο Κούδας διαφορετικά καθώς είναι δυσαρεστημένος. Πιστεύω πως έχει δίκιο και η ομάδα η οποία αγάπησε και τίμησε τον αδίκησε. Ακόμα και να ρυθμιστούν τα χρέη θα υπάρχει πρόβλημα γιατί θα είναι μακριά από τον ΠΑΟΚ. Ο Κούδας πρέπει να είναι κοντά στον ΠΑΟΚ. Όποιος δεν ξέρει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον αλλά πρέπει να λέμε ποιο είναι το δίκαιο. Εκείνη την εποχή οι παίκτες έπαιζαν για να βοηθούν την ομάδα και όχι για να βοηθηθούν. Ο Κούδας αλλά και πολλοί άλλοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν και να δώσουν την ικανότητα στον ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί κανονικά. Βλέπουμε που έχουν φτάσει άλλες μεγάλες ομάδες».

Για τις πολλές αναβολές των αγωνιστικών:

«Δυστυχώς συζητάμε για ποδόσφαιρο χωρίς να το βλέπουμε. Το άθλημα αναφέρεται μόνο στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις. Η ομάδα είναι καινούρια και με τα συνεχόμενα παιχνίδια βρισκόμασταν σε καλή κατάσταση. Βέβαια, η ομάδα του Άγγελου έχει δυναμική και θα είναι και πιο ξεκούραστη. Τα στοιχεία του ΠΑΟΚ είναι τα τρεξίματα και η πίεση και αυτά θα βγουν τώρα πιο εύκολα».

Για το παιχνίδι με την Ντινάμο Μινσκ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει ρυθμό, είναι μια ομάδα σοβαρή και έχει κάνει μια νέα αρχή που θα του δώσει διάρκεια τα επόμενα χρόνια. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρει για να διεκδικήσει στο επόμενο την πρόκριση. Δεν κινδυνεύει από αυτή την ομάδα και με λίγη σοβαρότητα θα πάρει τη νίκη».

Για τον τραυματισμό του Μακ:

«Είναι μια θετική μονάδα στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να προστατευτεί αλλά αυτός αγαπάει την εθνική του ομάδα και πρέπει να έπρεπε να υπάρχει μια εγκράτεια από τους γύρω του καθώς ήταν τραυματίας».

Για την συνέχεια στον ΠΑΟΚ:

«Η νέα βδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει στη Λευκορωσία ενώ το επόμενο παιχνίδι δεν πρέπει να είναι με την Τρίπολη όπως δεν έγινε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γιατί μετά το Μινσκ να παίξουμε με μια σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα»;

Διαβάστε ακόμη...