Έτσι, θα ξεχάσουν και τον Λίνο!

Τα... κατορθώματα του Ράζβαν Ρατς με την φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι σήμερα και η σύγκριση που δεν "τρόμαξε" στιγμή τον έμπειρο Ρουμάνο.
Πηγή: contra.gr
Έτσι, θα ξεχάσουν και τον Λίνο!

Είναι ο "Mr. MVP" του φετινού ΠΑΟΚ. Με τις εμφανίσεις του έχει σκορπίσει χαμόγελα στις κερκίδες της Τούμπας και αποτελεί με διαφορά από την δεύτερη την καλύτερη φετινή μεταγραφή του "Δικεφάλου". Αν αναλογιστεί κανείς πως έπρεπε να... ξορκίσει το φάντασμα του Λίνο από τα μυαλά των φίλων του ΠΑΟΚ, τότε η επιτυχία του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Η διαδικασία αυτή, πάντως, δεν... τον πτόησε και άμεσα φανέρωσε τις ικανότητές του, κλέβοντας τις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ. Απόδειξη αυτού είναι πως το κοινό του Δικεφάλου τον έχει αναδείξει πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

"Αυτό έρχεται με το χρόνο, την εμπειρία. Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω πολύ περισσότερα πράγματα και μαθαίνω καλύτερα το ποδόσφαιρο. Τώρα μου είναι πιο εύκολο απ' ότι πριν 5-10 χρόνια. Εχω μάθει να βλέπω το ποδόσφαιρο από διαφορετική οπτική γωνία και γι' αυτό είναι πιο εύκολο να μπορώ να συμμετέχω στην επίθεση και να είμαι αποτελεσματικός ανασταλτικά",είχε δηλώσει ο Ρατς, εξηγώντας πως παρουσιάζεται σαν το "παλιό καλό κρασί".

Μετράει φέτος με τον ΠΑΟΚ, συνολικά, 14 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ, δύο στο παιχνίδι με την Βέροια, μία στον αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ, μία στο ματς με τον Πλατανιά και μία στο παιχνίδι με την Ζίμπρου. Βρίσκεται στην πρώτη τριάδα με τους παίκτες με τις περισσότερες ασίστ στην Superleague, είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στα επιτυχημένα γεμίσματα με 29 στα 83, ενώ, συν τοις άλλοις, συμμετέχει πολύ και στο αμυντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφού έχει στο ενεργητικό του 16 επεμβάσεις, περισσότερες από οποιονδήποτε άλλον παίκτη του Δικεφάλου.

Διαβάστε ακόμη...