"Κλείνουν" ακραίο

Στον ΠΑΟΚ έχουν διαπιστώσει τις αδυναμίες στο ρόστερ του "Δικεφάλου" τη φετινή σεζόν και προχωρούν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον ερχόμενο Γενάρη.
Πηγή: paok24.com
"Κλείνουν" ακραίο

Με δεδομένη την ανάγκη των "ασπρόμαυρων" για ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις, όπως τα άκρα της επίθεσης, η μεσαία γραμμή και το κέντρο της άμυνας, τη δεδομένη χρονική στιγμή μπήκε μία προτεραιότητα αναφορικά με τη θέση που θα καλυφτεί πρώτη.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν ότι προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού και γι' αυτό τον λόγο ρίχνουν όλο το βάρος τους εκεί σε πρώτη φάση.

Τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των επιτελών του "Δικεφάλου".

Και στις τρεις περιπτώσεις οι παίκτες έχουν συμβόλαιο που τους δεσμεύει με την ομάδα τους και έτσι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δαπανήσει κάποιο ποσό για να τους αποκτήσει.

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή ξεκινάει τις προτάσεις για τους τρεις ποδοσφαιριστές, προκειμένου να διαπιστώσει πόσο πρόσφορο είναι το έδαφος σε κάθε περίπτωση, γεγονός που σε συνδυασμό με την επιλογή των ανθρώπων της ομάδας θα αποτελέσει τα κριτήρια για να κλείσει η συγκεκριμένη "τρύπα" στο ρόστερ με την απόκτηση ενός ακραίου.

Στο προσκήνιο όσον αφορά τα μεταγραφικά παραμένουν πάντα οι υποθέσεις ανανέωσης των συμβολαίων των Κατσικά και Τζανδάρη, για τις οποίες το PAOK24 σας έχει ενημερώσει εδώ και εδώ.

Από εκεί και πέρα αφού κλείσει ο ΠΑΟΚ παίκτη στα άκρα της επίθεσης θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και φαίνεται ότι ο στόπερ αποτελεί την τελευταία προτεραιτότητα, παρότι η ανάγκη της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση είναι ολοφάνερη, τόσο σε επίπεδο προσθήκης χαρακτηριστικών όσο και σε αριθμητικό, αφού σε χρονιά γεμάτη διοργανώσεις υπάρχουν λιγοστές λύσεις.

Διαβάστε ακόμη...