Παίζει και αμυντικό χαφ

Για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο που δοκιμάζεται στον Δικέφαλο μίλησε στα Σπορ του Βορρά ο Στέργιος Γιαλαβουξή, διοικητικός παράγοντας για 12 χρόνια της ελληνικής Ακρόπολης ομάδας που αγωνίστηκε ο Παπαγιαννόπουλος στις μικρές κατηγορίες της Σουηδίας.
Πηγή: thessports.gr
Παίζει και αμυντικό χαφ

Ας δούμε παρακάτω αναλυτικά τι δήλωσε ο ομογενής παράγοντας : «Είναι λιοντάρι! Πρόκειται για πολύ καλό παίκτη και με σπάνιο χαρακτήρα! Έχει ψυχή και τα δίνει όλα σε κάθε ματς. Είναι πολύ καλός παίκτης και αξίζει να βρεθεί σε μία πιο μεγάλη ομάδα». Μάλιστα εξήγησε ότι τον θέλουν και δύο ομάδες από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας: «Ξέρω ότι είχαν ενδιαφερθεί παλαιότερα και άλλες ομάδες από την Ελλάδα για τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο.

Ο Πανιώνιος, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος... Τελευταία ξέρω ότι τον ήθελε ο κ. Κωστούλας στον Παναιτωλικό. Επίσης ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και δύο σουηδικές ομάδες, η Χάμαρμπι και η Τζουργκάρντεν. Είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός, ψηλός και δυνατός. Μάλιστα μπορεί να παίξει και αμυντικό χαφ, ενώ με τα προσόντα που διαθέτει πετυχαίνει και αρκετά γκολ. Πριν λίγες μέρες ήμασταν μαζί με τον Σωτήρη, στη Στοκχόλμη, αλλά δε μου είχε πει τίποτα για τον ΠΑΟΚ! Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τον πάρει ο ΠΑΟΚ...», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...