"Χρειάζεται ψυχανάλυση ο Σαρρής, είναι επικίνδυνος"

Αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, άφησε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, τονίζοντας ότι "χρειάζεται ψυχανάλυση. Η παρουσία του στο ποδόσφαιρο είναι επικίνδυνη".
Πηγή: soccerplus.gr
"Χρειάζεται ψυχανάλυση ο Σαρρής, είναι επικίνδυνος"

Διαβάστε τα όσα είπε ο κ. Πάτσης στον Sentra FM μεταξύ των άλλων...

Για το ΔΣ της Super League την Δευτέρα (24/11): "Νομίζω ότι η Super League είναι ένας εμπορικός συνεταιρισμός και πρέπει να προασπίζει τα συμφέροντα των ομάδων που συμμετέχουν. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα έκρυθμη και περιμένω να δω αύριο πως θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιπες ομάδες. Ειλικρινά δεν ξέρω να σας πω τι θα γίνει αύριο. Πιστεύω ότι ο κ. Αγραφιώτης είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, εξελέγη με ομοφωνία και με πρόταση του Παναθηναϊκού.

Καταρχήν μου κάνει εντύπωση το εξής. Όταν έχεις προτείνει κάποιον άνθρωπο, τότε έχεις συμφωνήσει σε κάποια πράγματα. Εμένα με αιφνιδίασαν ορισμένα πράγματα. Ο κ. Αγραφιώτης λειτούργησε λίγο ανασταλτικά όταν η ΕΠΟ πέταξε την... καυτή πατάτα σε εμάς, για να δημιουργήσει ένα άλλοθι για αυτές τις εγκληματικές πράξεις.

Αυτά τα οποία παίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες νομίζω ότι μας έβαλαν σε μία έκρυθμη κατάσταση στην οποία δεν θα έπρεπε να έχουμε μπει... Το επεσήμανα στον κ. Αγραφιώτη, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι έκανε λάθος. Αν θα αναβληθεί το πρωτάθλημα δεν είναι ευθύνη της Super League. Νομίζω ότι έπρεπε να μας καλέσει όλους και να βγει μία κοινή γραμμή.

Μείνει δεν μείνει το πρόβλημα είναι αλλού. Αν υπάρχει ένας κώδικας συγκεκριμένων αρχών. Κάθε ομάδα έχει τα συμφέροντα της. Πρέπει όμως να συμφωνήσει σε έναν κώδικα αρχών. Από κει και πέρα το θέμα του προσώπου είναι δευτερεύον. Δεν μπορεί να είναι ξεκάθαρο το τοπίο. Στο προηγούμενο ΔΣ ο Μαρινάκης απασφάλισε μία χειροβομβίδα. Εμπλεκόμαστε εμμέσως πλην σαφών όλες οι ομάδες και δεν θα πρέπει η Super League να αφήσει αναπάντητα αυτά τα θέματα και να καταλογίσει ευθύνες".

Για τη θέση της Νίκης Βόλου: "Το πρώτο θέμα είναι ότι θα πρέπει να αποσαφηνιστεί το θέμα των καταγγελιών, πρέπει να δοθούν απαντήσεις. Θα πρέπει επίσης να γίνει καταγγελία στο πρόσωπο του κ. Σαρρή που έβαλε δυναμίτη στα θεμέλια του ποδοσφαίρου. Αναβλήθηκε ο ορισμός των διαιτητών και γιατί θα γίνει το πρωτάθλημα την επόμενη εβδομάδα; Τι άλλαξε; Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Παίζει ο κ. Σαρρής με τα επιχειρηματικά μας συμφέροντα; Κάνει παιχνίδι πολιτικό με συγκεκριμένους παράγοντες γιατί θέλουν να λύσουν διαφορές και βρήκαν πεδίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Βρεθήκαμε όλοι εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση την οποία δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε πλέον. Εγώ λέω να μην ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Δεν έχει νόημα. Ας το τινάξουμε στον αέρα και να πάμε από την αρχή".

Για τον κ. Μελισσανίδη και το 50-50: "Μπορεί να είναι καραμέλα, αλλά είναι το ζητούμενο. Αυτό που θα έπρεπε να είναι κανόνας, έχει φτάσει να είναι ζητούμενο. Το σύνολο της ποδοσφαιρικής Ελλάδας το αποζητά, απλά ο κ. Μελισσανίδης το εξέφρασε. Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε 50-50".

Για τον κ. Σαρρή: "Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχανάλυσης. Έχει τινάξει το ελληνικό πρωτάθλημα στον αέρα. Κυριολεκτικά το έχει τινάξει στον αέρα. Αυτός είναι η αιτία που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Η παρουσία του και μόνο είναι επικίνδυνη. Ο ίδιος όμως δεν το αντιλαμβάνεται ή δεν τον αφήνουν να το αντιληφθεί. Πρέπει να γίνει μία αλλαγή να μπουν νέοι όροι, νέοι κανόνες, νέα πρόσωπα".

Για το μοντέλο του Χιου Ντάλας: "Δεν νομίζω ότι προσέφερε κάτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αντίθετα ήταν μία «αιμορραγία» γιατί δεν έγινε και τζάμπα. Σε εννιά αγωνιστικές είμαστε σε χειρότερο επίπεδο από ότι ήμασταν πέρυσι".

Διαβάστε ακόμη...