Έτοιμοι για «μάχη»!

Αρκετές ώρες αφιέρωσαν το Σαββατοκύριακο οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, συζητώντας τη στάση που θα τηρήσουν κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Superleague που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο Ιάκωβο Αγγελίδη που πιθανότατα θα συνοδεύεται από τον Ζήση Βρύζα.
Πηγή: inpaok.com
Έτοιμοι για «μάχη»!

Οι επιτελείς του Δικεφάλου θα παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι για κάθε θέμα που θα τεθεί στη διάρκεια της συζήτησης κι έχουν αποφασίσει για τη στάση που θα τηρήσουν σε όποια πρόταση «πέσει» στο τραπέζι και φυσικά για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου μετά τις παραιτήσεις των Αγραφιώτη και Σιωπήλη.

Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μείνουν πιστοί στη γραμμή που δημοσιοποίησαν τις τελευταίες ημέρες με τις επιστολές που απέστειλαν στη Superleague για τον τρόπο αναβολής του πρωταθλήματος και τη γενικότερη λειτουργία του συνεταιρισμού αλλά και της ΕΠΟ που ναι μεν δεν έχει σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά καθορίζει τις τύχες του με τον έλεγχο (ιδιαίτερα τον παρασκηνιακό) των διαιτητών.

Ένα θέμα που αναμένεται που ίσως προκαλέσει την άμεση -ίσως και ακραία- αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο ορισμός της επόμενης αγωνιστικής. Η άποψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι απόλυτη και δεν πρόκειται να δεχθεί τίποτε άλλο εκτός από τον ορισμό της 12ης αγωνιστικής για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την προοπτική η 11η αγωνιστική να ορισθεί εμβόλιμα στη διάρκεια της περιόδου όπως έγινε και στην προηγούμενη αναβολή του πρωταθλήματος που είχε προκύψει από την απόφαση του κ. Ανδριανού.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα δεχθεί να διεξαχθεί η 11η αγωνιστική και να ταξιδέψει στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα αλλά να υποδεχθεί την Κυριακή τον Πανθρακικό στην Τούμπα όπως αναφέρει το πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...