Τεστάρει τις δυνάμεις του

Δυνατή δοκιμασία στο ΣΕΦ
Πηγή: paok24.com
Τεστάρει τις δυνάμεις του

Μία νίκη γοήτρου, αλλά και ουσίας θα ψάξει σήμερα η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο "Δικέφαλος" έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με νίκες τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη και είναι "ανεβασμένος" ψυχολογικά.

Μεσοβδόμαδα πάντως, το σύνολο του κάποια λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στέρησαν τη νίκη από την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, η οποία ηττήθηκε με 79-74 από την Καρσίγιακα στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Eurocup.

Η προσοχή των "ασπρόμαυρων" πλέον στρέφεται στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τις υποχρεώσεις να μην σταματούν, αφού την Τρίτη ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία.

Στα αγωνιστικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, συμπεριλαμβανομένου και τον Μαργαρίτη, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, κάτι που όπως είναι φυσικό χαροποιεί ιδιαίτερα τον κόουτς της ομάδας.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 12:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Οtesports 3 και φυσικά διαδικτυακά από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...