Συνέχισε νικηφόρα η Κ16

Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Κ16 του ΠΑΟΚ Λάζαρου Ευθυμιάδη επισκίασε την άνετη νίκη με 4-0 του Δικεφάλου στον Αχιλλέα Περαίας για την 1η αγωνιστική του β' γύρου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.
Πηγή: paokfc.gr
Συνέχισε νικηφόρα η Κ16

Στο 10' της αναμέτρησης και σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε εκτός αγωνιστικού χώρου, σε σημείο που υπάρχει τσιμέντο. Το παιχνίδι διεκόπη για δέκα λεπτά, ο Ευθυμιάδης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε στα χέρια, ευτυχώς όχι σοβαρά.

Οσο για το ματς, πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ, στο 14ο δευτερόλεπτο του ματς με το Μυλωνά να «κρεμάει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπειτα από πάσα του Μελετίδη. Ο Μυλωνάς πέτυχε και το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ, στο 48', με κοντινό πλασέ. Στο 53' οι Παπαθανασίου και Κοντοθανάσης συνδυάστηκαν ωραία, ο Μυλωνάς πάσαρε με το τακουνάκι στον Παπαθανασίου, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Τέλος, το 4-0 διαμόρφωσε στο 85' ο Κοντοθανάσης με πλασέ εντός της περιοχής.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μούτσα, Παπαθανασίου, Λαζαρίδης, Σουλεϊμάνογλου, Ευθυμιάδης (10' Δημητρακόπουλος), Καραϊσκος (60' Ταχματζίδης), Αλωπούδης (60' Πεχλιβανίδης), Βαφειάδης, (50' Κοντοθανάσης), Μυλωνάς, Μελετίδης (53' Τσεμεκίδης), Δραγάνης (60' Φιλιππίδης).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...