Προτιμά τη… θαλπωρή του Μινσκ

O ΠΑΟΚ πετά το απόγευμα της Τρίτης για το Μίνσκ για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ντιναμό για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει προπόνηση την παραμονή, στο γήπεδο που θα γίνει το παιχνίδι.
Πηγή: thessport.gr
Προτιμά τη… θαλπωρή του Μινσκ

Στην Φλωρεντία προπόνηση δεν έγινε γιατί ο Αναστασιάδης προτίμησε να κάνει η ομάδα την προπόνησή της στην Τούμπα και να πετάξει την παραμονή το απόγευμα για την Ιταλία. Στην περίπτωση της Λευκορωσίας, τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει 48 ώρες πριν το παιχνίδι στη Λευκορωσία, αλλά θα καταλύσει στο Μινσκ, και όχι στο Μπορίσοφ, που θα γίνει το παιχνίδι.

Το οδικό δίκτυο δεν είναι καλό, το ταξίδι διαρκεί σχεδόν μιάμιση ώρα κι έτσι ο Αναστασιάδης επέλεξε να κάνει η ομάδα του την προπόνηση την Τετάρτη στο Μινσκ, στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η Εθνική Λευκορωσίας.

Μάλιστα, με ειδικά άδεια, η συνέντευξη τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ την παραμονή του αγώνα, δεν θα γίνει στο γήπεδο του αγώνα, ως είθισται, αλλά στο ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα στο Μινσκ...

Διαβάστε ακόμη...