Για την νίκη και την κορυφή ο ΠΑΟΚ

Ανδρέας Ορφανουδάκης, Ευριπίδης Ναουμίδης, Μάριος Ραζακιάς από την μία πλευρά Αλέξης Αλβανός, Βασίλης Κεσίδης, Πέτρος Μπουκοβίνας, Λευτέρης Ιωαννίδης από την άλλη. ΧΑΝΘ- ΠΑΟΚ αναμετρούνται (18:30) για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών με τους παραπάνω αθλητές να έχουν φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.
Πηγή: sport-fm.gr
Για την νίκη και την κορυφή ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα της ΧΑΝΘ με ανεβασμένη την ψυχολογία της από τη νίκη που πήρε το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Αναγέννηση Βύρωνα, προετοιμάζεται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, προερχόμενος από δύο σερί νίκες κόντρα σε Φίλιππο και ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ σε περίπτωση νίκης θα ανέβει στην κορυφή μαζί με ΑΕΚ και Διομήδη Άργους.

Ο αρχηγός της ΧΑΝΘ Κυριάκος Λάπας σχολίασε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ειδικά στην έδρα μας η απόδοσή μας ανεβαίνει ακόμη περισσότερο και ας μην διαφεύγει από κανέναν ότι έχουμε στα 4 εντός έδρας παιχνίδια μας φέτος την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στην άμυνά μας και θα προσπαθήσουμε ελέγχοντας τον ρυθμό να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Φαβορί ξέρουμε ότι είναι ο ΠΑΟΚ αλλά δεν μας φοβίζει αυτό, αντιθέτως μας δίνει μεγαλύτερο κίνητρο».

Από την άλλη πλευρά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και πρώην της ΧΑΝΘ Πέτρος Μπουκοβίνας είπε: «Είμαστε σε μία σειρά αγώνων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, που πρέπει να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες του δεύτερου γύρου, που θα έχει συσσωρευμένα ντέρμπι στην αρχή. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η ΧΑΝΘ παίζει σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος και εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην άμυνα και είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Χρειάζεται προσοχή για να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Προσωπικά, για μένα είναι ευχάριστο που θα συναντήσω οικεία πρόσωπα, που μου θυμίζουν τις καλές στιγμές που πέρασα ως αθλητής της ΧΑΝΘ».

Διαβάστε ακόμη...