Ετοιμάζονται για Πολωνία οι ΠΑΟΚτσήδες...

Πολύ σημαντικό είναι για τον ΠΑΟΚ και το επόμενο παιχνίδι του Eurocup με την Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία. Ένα παιχνίδι με μία πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα, καθώς για πρώτη φορά φέτος ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του πολύ κόσμο σε εκτός έδρας αγώνα στην Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
Ετοιμάζονται για Πολωνία οι ΠΑΟΚτσήδες...

Είναι γνωστό ότι θα ταξιδέψουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη οι οποίοι θα κάνουν στάση στην Πολωνία πριν πάνε στη Λευκορωσία για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Ντιναμό Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη. Μαζί τους θα είναι και ένα πολύ σημαντικός αριθμός φιλάθλων του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν ως την Πολωνία από την Γερμανία.

Η απόσταση βολεύει καθώς δεν είναι μεγάλη και σίγουρα είναι μικρότερη από την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ. Από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο Βερολίνο μάλιστα έχουν εδώ και μέρες εκδώσει σχετική ανακοίνωση για την παρουσία τους στο παιχνίδι της επόμενης Τρίτης (δείτε ΕΔΩ), ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει μετακίνηση αρκετών φιλάθλων και από άλλες πόλεις της Γερμανίας.

Και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου χρειάζεται σε αυτό το παιχνίδι την συμπαράσταση του κόσμου, καθώς με νίκη τελειώνει την υπόθεση πρόκριση και συνεχίζει πλέον να κυνηγά την δεύτερη θέση, την οποία έτσι κι αλλιώς έχει αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ. Και είναι γνωστό ότι από την στιγμή που θα εξασφαλίσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πάρει και την καλύτερη δυνατή θέση ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Διαβάστε ακόμη...