Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ - Karsiyaka

Κάθε εντός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι γιορτή και ταυτόχρονα είναι και μία ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας να κερδίσουν μεγάλα δώρα από τις προσφορές των συνεργαζόμενων με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ χορηγών. Αυτό ακριβώς συνέβη και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Pinar Karsiyaka, που διεξήχθη στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 19/11.
Πηγή: paokbc.gr
Οι νικητές των διαγωνισμών στο ΠΑΟΚ - Karsiyaka

O φίλαθλος του ΠΑΟΚ Θανάσης Καϋλής και ο μικρός Γιώργος Δημητριάδης, ήταν αυτοί που συμμετείχαν στο διαγωνισμό Voulis Shoot και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν με την ευστοχία τους σε δίποντα και τρίποντα σε χρονικό διάστημα ενός λεπτού. Θυμίζουμε ότι σε κάθε αγώνα, δύο φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να σουτάρουν για ένα λεπτό για δίποντα ή τρίποντα και ευστοχώντας να κερδίσουν 10€ ή 20€ για κάθε εύστοχο σουτ, σε μία προσφορά της χορηγού εταιρίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ "Voulis Chemicals" της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ Σταύρος Γερασίμου, κέρδισε έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΟ, προσφορά από την εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ "Auteco", επίσημο υποστηρικτή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σταύρος Σαφραλιώτης, ήταν αυτός που κέρδισε μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa, προσφορά από τον ξενοδοχείο Egnatia Palace.

Μία δωροεπιταγή αξίας 20€ δόθηκε σε έναν ακόμη φίλαθλο της ομάδας από την συνεργαζόμενη με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εταιρία Print Again.

Διαβάστε ακόμη...