Δεν τα «βρήκαν» ακόμα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία το μέλλον του Αντελίνο Βιερϊνια στην Βόλφσμπουργκ παραμένει αβέβαιο. Στις πρώτες συζητήσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή με την γερμανική ομάδα που θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή.
Πηγή: inpaok.com
Δεν τα «βρήκαν» ακόμα

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ζητάει περισσότερα χρήματα απ΄ όσα παίρνει την δεδομένη στιγμή στην Γερμανία και είναι απόλυτα λογικό, αφού αυτό θα είναι το δεύτερο συμβόλαιο του και πλέον είναι ένα από τα βασικά στελέχη της Εθνικής Πορτογαλίας έχοντας αποδείξει στην Βόλφσμπουργκ την αξία του.

Το συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι και πλέον οι «λύκοι» δεν έχουν... το πάνω χέρι καθώς αυτός μπορεί όποτε θέλει να υπογράψει με άλλη ομάδα, σε μία συμφωνία που θα ισχύσει από το καλοκαίρι.

Στην Γερμανία τονίζουν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Από την μία η Βόλφσμπουργκ έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει βελτιωμένη προσφορά ενώ φέρθηκε άψογα στον ποδοσφαιριστή και τον στήριξε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον τραυματισμό του, από την άλλη ο Βιεϊρίνια κερδίζει και φέτος τις εντυπώσεις στην ομάδα του, είναι από τους κορυφαίους των πράσινων και είναι λογικό να έχει προσελκύσει και το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...