"Χρειάζεται προσοχή"

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη ΧΑΝΘ εκτός έδρας, το απόγευμα του Σαββάτου (18.30) για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών και ο Πέτρος Μπουκοβίνας μοιράστηκε τις σκέψεις του με το PAOK24.
Πηγή: paok24.com
"Χρειάζεται προσοχή"

O Μπουκοβίνας ήρθε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ από τη ΧΑΝΘ και φυσιολογικά ο αυριανός αγώνας θα είναι κάπως ιδιαίτερος για τον ίδιο.

"Είμαστε σε μία σειρά αγώνων μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, που πρέπει να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες του δεύτερου γύρου, που θα έχει συσσωρευμένα ντέρμπι στην αρχή",τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ, ο Μπουκοβίνας σημείωσε ότι "δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η ΧΑΝΘ παίζει σε κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος και εντός έδρας παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην άμυνα και είναι δύσκολο να τη διασπάσεις. Χρειάζεται προσοχή για να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Προσωπικά, για μένα είναι ευχάριστο που θα συναντήσω οικεία πρόσωπα, που μου θυμίζουν τις καλές στιγμές που πέρασα ως αθλητής της ΧΑΝΘ".

Στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής κάτω από την εστία. "Είναι καλό για μένα και για κάθε αθλητή να τον εμπιστεύεται ο προπονητής. Παράλληλα δημιουργείται και μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό μας βοηθά. Το ζητούμενο είναι να κερδίζει η ομάδα και να παίζει καλό χάντμπολ", σχολίασε.

Για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση των δύο βαθμών πρέπει να είναι αυτονόητοι στην προσπάθεια να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση και σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Διομήδη. Από την άλλη πλευρά, η ΧΑΝΘ

O εκτός έδρας αγώνας με τη ΧΑΝΘ θα ξεκινήσει στις 18.30, διαιτητές είναι οι Τζαφερόπουλος - Μπέτμαν και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το PAOK24.

Διαβάστε ακόμη...