Το ραντεβού με Τζανδάρη

"Παγωμένο" είναι το τελευταίο διάστημα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φάνη Τζανδάρη.
Πηγή: paok24.com
Το ραντεβού με Τζανδάρη

Όπως συμβαίνει όμως και στην περίπτωση του Γιώργου Κατσικά,  στον ΠΑΟΚ "δραστηριοποιούνται" εκ νέου προκειμένου να "δέσουν" τον 21χρονο χαφ, του οποίου το συμβόλαιο - που προβλέπει μόνο μηνιαίο μισθό 840 ευρώ - ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016.

Η πρόταση που έχει κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον εκπρόσωπο του νεαρού ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ευαγγελόπουλου, αφορά ετήσιες απολαβές ύψους 50.000 ευρώ περίπου συν μπόνους. Αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τον μάνατζερ του Τζανδάρη και έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους προκειμένου να βρουν τη "χρυσή τομή'.

Αυτό το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί αύριο στην Αθήνα αλλά τελικά βρίσκεται στον "αέρα" λόγω της αναβολής της αγωνιστικής, χωρίς όμως να αποκλείεται η περίπτωση της "καθόδου" του Βρύζα στην πρωτεύουσα και η συνάντησή του με τον Ευαγγελόπουλο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως το προηγούμενο ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για την παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο επίσης δεν πραγματοποιήθηκε τελικά λόγω της αναβολής του ντέρμπι.

Διαβάστε ακόμη...