Πιέσεις να υπογράψουν...

Μπορεί να αναζητούν παίκτες για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα, όμως στον ΠΑΟΚ έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στα του οίκου τους.
Πηγή: arenafm.gr
Πιέσεις να υπογράψουν...

Οι Γιώργος Κατσικάς και Φάνης Τζανδάρης δεν έχουν υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο συνεργασίας τους με τον Δικέφαλο. Με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις ασχολείται ο Ζήσης Βρύζας ως αρμόδιος για τέτοιου είδους θέματα. Την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μία φημολογία ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν στα χέρια τους προτάσεις (200.000 ευρώ μαζί με τα bonus για τον Κατσικά και 50.000 ευρώ συν μπόνους για τον Τζανδάρη) πως αν δεν υπογράψουν οι δύο ποδοσφαιριστές με τα χρήματα που τους προσφέρει το σωματείο τότε η ΠΑΕ θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε μεταγραφές στις θέσεις τους.

Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως ασκούν ψυχολογική πίεση στους δύο ποδοσφαιριστές να υπογράψουν άμεσα. Οι παίκτες δεν δείχνουν πρόθυμοι στέλνοντας την υπόθεση στους εκπροσώπους τους. Ο Βρύζας δεν δείχνει διάθεση επικοινωνίας με τους μάνατζερ των Τζανδάρη και Κατσικά, καθώς προτιμά να κλείσει την υπόθεση με την συγκατάθεση των παικτών. Έτσι, λοιπόν, το θέμα των ανανεώσεων έχει παγώσει και κανείς δεν ξέρει αν θα υπάρξει αναθέρμανση.. Το συμβόλαιο του Κατσικά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τον παίκτη να έχει το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα από τον Γενάρη του 2015.

Διαβάστε ακόμη...