Aυτός είναι ο Παπαγιαννόπουλος

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος παίρνει μέρος στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και ελπίζει να πείσει τον Άγγελο Αναστασιάδη για τις ικανότητες του. Αυτή είναι η τρίτη προσπάθεια του Έλληνα ομογενή να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες στάθηκε άτυχος. Μία με τον Ατρόμητο και μία με την ΑΕΚ.
Πηγή: inpaok.com
Aυτός είναι ο Παπαγιαννόπουλος

Τον Ιανουάριο του 2013 η ΑΕΚ πείστηκε για την αξία του νεαρού κεντρικού αμυντικός και προσπάθησε να τον αποκτήσει. «Hμασταν κοντά, υπήρχαν επαφές, αλλά η ομάδα μου δεν ήθελε να με δώσει και έτσι ζητούσε ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο δεν μπορούσε να δώσει η ΑΕΚ. Μετά έπεσε στο τραπέζι το σενάριο του δανεισμού, αλλά η Ασιρίσκα δεν ήθελε να με δώσει και έτσι τελικά ναυάγησε», δήλωσε ο ίδιος.

Όσο για την δοκιμή του στον Ατρόμητο επί Δώνη είπε: «Eίχα έρθει για έναν μήνα στην Ελλάδα. Όλα είχαν πάει πάρα πολύ καλά και μου άρεσαν πολύ οι προπονήσεις με τον κύριο Δώνη. Ωστόσο, η ΑΙΚ ζήτησε 100.000 ευρώ και ο Ατρόμητος δεν τα έδωσε. Θέλω, πάντως, κάποια στιγμή να παίξω στην Ελλάδα».

Kαι να που του δίνεται η τρίτη ευκαιρία. Λεπτομέρεια; Πλέον είναι ελεύθερος οπότε είναι πλέον πιο εύκολο να πραγματοποιήσει το όνειρο του αρκεί να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Δικέφαλο.

Ο Παπαγιαννόπουλος που έχει ύψος 1.85 ,είναι 24 ετών αλλά έχει παίξει ήδη σε 102 αγώνες (!) όλους στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. Ο ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες από τον ΠΑΟΚ έχει μέχρι και αυτήν την χρονιά γεμάτες χρονιές αλλά έφυγε από την Ασιρίσκα αφού ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω. Πλέον απομένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Διαβάστε ακόμη...