Πώς θα βγει ο πρόεδρος της ΕΠΟ…

Επειδή οι περισσότεροι εκτιμούν ότι ο Σαρρής... τελειώνει από την προεδρία, είναι φανερό ότι έχει αρχίσει μία... προεδρολογία.
Πηγή: paok24.com
Πώς θα βγει ο πρόεδρος της ΕΠΟ…

Πέρα από το ότι ο Χιώτης «υπερπαράγοντας» παραμένει και αντιστέκεται, το τελευταίο διάστημα στην προεδρολογία εμπλέκεται –όλο και πιο έντονα- το όνομα του ΠΑΟΚ.

«Αυτόν πρότεινε ο ΠΑΟΚ... αυτός είναι ο εκλεκτός, σε αυτόν συμφωνεί ο ΠΑΟΚ» και πολλά άλλα τέτοια, που έχουν πάρει και την μορφή ονομάτων. Π.χ. Καραγκούνης, Κούκης, Λυσσαρίδης, Βρύζας και άλλα.

Αυτό που φαίνεται και αυτό που τονίζεται καθημερινά από την Μικράς Ασίας, είναι ότι η ΠΑΕ ποτέ δεν ασχολήθηκε με κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο σχετικά με αυτή την θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Αυτό που υποστηρίζουν και τονίζουν στον ΠΑΟΚ είναι ότι την ΠΑΕ την ενδιαφέρει ο τρόπος εκλογής του προέδρου, γι' αυτό και επ' αυτού έχει καταθέσει προτάσεις.

Για άλλη μία φορά λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της σε ονοματολογία, ειδικά από την στιγμή που καμία ομάδα δεν πρέπει να εξουσιοδοτεί προέδρους για να διεκδικήσουν αυτό το αξίωμα...

Διαβάστε ακόμη...