Προπονητής ο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει ξεκινήσει τα πρώτα βήματα, για να γίνει προπονητής. Ο Ουρουγουανός που το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και ήταν αρχικά βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη.
Πηγή: paokweb.gr
Προπονητής ο Γκαρσία

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής που πέρασε με διαφορά τα τελευταία χρόνια από την Τούμπα, έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και λατρεύτηκε ως νέος ηγέτης της πρόσφατης ιστορίας του ΠΑΟΚ όσο κανένας άλλος είναι με διαφορά ο Πάμπλο Γκαρσία. Το καλοκαίρι και με την επιθυμία όλου του κόσμου της ομάδας επέστρεψε αφού αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του, ως βοηθός του Άγγελου Αναστασιάδη. Παρότι αρχικά ήταν στην καλοκαιρινή προετοιμασία και όλα έδειχναν πως πάνε καλά, με σκοπό να μάθει τα μυστικά της προπονητικής δίπλα σ' έναν έμπειρο τεχνικό τελικά η συνεργασία δεν συνεχίστηκε και έληξε άδοξα πολύ νωρίς. Με τον ίδιο να μην παρουσιάζεται επίσημα ποτέ και πάντα να υπάρχουν σενάρια πως κάτι δεν πάει καλά. Κάτι που επαληθεύτηκε.

Τι κάνει σήμερα όμως ο Ουρουγουανός; Ο Γκαρσία συνεχίζει τον δρόμο που έχει αποφασίσει να χαράξει, με σκοπό να γίνει προπονητής.Κάτι που είναι και μεγάλη επιθυμία του. Γράφτηκε σε αντίστοιχη ισπανική σχολή και ήδη έχει στα χέρια του το δίπλωμα UEFA B. Μέσα στους επόμενους μήνες θέλει να πάρει και το UEFA A και μετά από λίγα χρόνια (περίπου δυο) να πάρει και το μεγάλο χαρτί UEFA Pro και σύντομα να ξεκινήσει να προπονεί κάποια ομάδα.

Ήδη τσεκάρει την αγορά και παρακολουθεί νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές όπου του δίνεται η ευκαιρία για αυτό, με τελευταίο παράδειγμα την φιλική αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με αντίπαλο την Ισπανία σε τουρνουά που έγινε στην Κατερίνη και μαζί του ήταν ο ατζέντης του Διονύσης Γιαννόπουλος.

Το βλέμμα του είναι στραμμένο κυρίως στην πατρίδα του, μία αγορά που γνωρίζει πάρα πολύ καλά και διαθέτει τις απαραίτητες γνωριμίες και φυσικά την Ισπανία, όπου επίσης μπορεί να ερευνήσει και να ανακαλύψει ''λαυράκια''.

Ο Γκαρσία είναι αποφασισμένος να πετύχει και στην νέα καριέρα που πρόκειται να ξεκινήσει πολύ σύντομα και σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον το ξεκίνημά του.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...