"Φλερτάρει με Ομπράνιακ"

Μπορεί να υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα για να φτάσουμε στον Γενάρη, ωστόσο η μεταγραφολογία για τον ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει με το γερμανικό περιοδικό "kicker" να προσθέτει ακόμα ένα όνομα στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
"Φλερτάρει με Ομπράνιακ"

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί (δείτε εδώ σχετικό θέμα) σε άρθρο τους για τα "πάρε-δώσε" των γερμανικών ομάδων, ο ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες ρώτησε για τον Λουντοβίκ Ομπράνιακ.

Πρόκειται για έναν 30χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται περισσότερο ως επιτελικός μέσος, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ακραίος επιθετικός και στις δύο πτέρυγες.

Ο μεγαλωμένος στη Γαλλία Πολωνός Ομπρανιάκ, είχε πλούσια καριέρα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη Βέρντερ Βρέμης να τον αγοράζει τον Γενάρη του 2014 από την Μπορντό.

Αυτό που υποστηρίζει το γερμανικό δημοσίευμα είναι ότι ο Ομπρανιάκ δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αξία του και μολονότι στη θέση του υπάρχει ένα κενό στο ρόστερ της Βέρντερ, βρίσκεται υπό παραχώρηση, με την αναφορά τους στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή στις αρχές της εβδομάδας, να βάζει τον "Δικέφαλο" σε ακόμα ένα μεταγραφικό σενάριο.

Διαβάστε ακόμη...