Ρώτησαν για Ομπράνιακ!

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι ψάχνει παίκτη για την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης και σύμφωνα με πληροφορίες των «Σπορ του Βορρά» οι επιτελείς του Δικέφαλου ρώτησαν για τον Γαλλοαναθρεμένο Πολωνό Λουντοβίκ Ομπράνιακ που έχει πλούσιο βιογραφικό με γεμάτες χρονιές στο γαλλικό πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
Ρώτησαν για Ομπράνιακ!

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, αγωνίζεται κυρίως ως επιτελικός μέσος αλλά μπορεί να παίξει και στις πτέρυγες.

Τον Ιανουάριο του 2014 μετά από 12 χρόνια στο γαλλικό πρωτάθλημα η Βέρντερ Βρέμης τον απέκτησε έναντι 1,7 εκ. ευρώ. Πιο πριν είχε παίξει σε Μετς (99 ματς, 5 γκολ, 5 ασίστ), Λιλ (196 ματς, 22 γκολ, 38 ασίστ) και Μπορντό (90 ματς, 15 γκολ, 13 ασίστ).

Με την Λιλ κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Γαλλίας το 2011, ενώ με την Μπορντό είχε πάρει το Κύπελλο του 2013.

Στη γερμανική ομάδα όμως δεν έπιασε.

Πέρυσι έπαιξε σε 10 επίσημα ματς έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ και φέτος έχει παίξει μόλις σε τρεις αγώνες έως τώρα, δύο στο πρωτάθλημα και έναν στον Κύπελλο.

Από την αρχή της φετινής σεζόν είναι παραγκωνισμένος και πριν από λίγες ημέρες, εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ έκαναν μία διερευνητική επαφή, ρωτώντας για τον Ομπράνιακ.

Σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά» ο Πολωνός έλεγε σε συμπατριώτη του προπονητή πριν από λίγες ημέρες πως θέλει να φύγει από την Γερμανία.

Είναι διεθνής με την εθνική Πολωνίας μετρώντας 36 ματς και 6 γκολ. Μάλιστα είχε κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο του 2009 όταν είχε αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Ελλάδας και πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του που κέρδισε με 2-0!

Διαβάστε ακόμη...