Ο ψηφοφόρος Ραζβάν Ρατς...

Τα κάνει πραγματικά όλα και καλά... Ο Ραζβάν Ρατς, βασικός και με καλή εμφάνιση, στη νίκη της Ρουμανίας επί της Βόρειας Ιρλανδίας, τιμήθηκε για τις 100 διεθνείς συμμετοχές του και σήμερα, όπως όλοι οι Ρουμάνοι διεθνείς άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα...
Πηγή: paok24.com
Ο ψηφοφόρος Ραζβάν Ρατς...

Όλη η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ρουμανίας, μετέβη με λεωφορείο σε εκλογικό κέντρο (σε σχολείο, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία) και οι διεθνείς ψήφισαν για προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στη Ρουμανία.

Η αποστολή της Εθνικής Ρουμανίας συνοδεύτηκε και από την ασφάλειας της ομάδας, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους Ρουμάνους ήταν αυτός στον οποίο επικεντρώθηκαν τα φλας των φωτογράφων.

Η Ρουμανία που μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας είναι πλέον στην πρώτη θέση του ομίλου, έχει φιλικό παιχνίδι με την Δανία, αγώνα στον οποίο είναι πιθανό να αγωνιστεί ξανά ο Ρατς, εκτός κι αν προτιμήσει ο Ανχελ Ιορντανέσκου να τον ξεκουράσει και να δώσει χρόνο και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...