Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης

Η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε με τριήμερο ρεπό για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ηταν κάτι περισσότερο από αναγκαίο τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, απόρροια της καταπόνησης από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις που "υποχρέωσαν" τους συμμετέχοντες σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι Ευρώπη να δίνουν δυο και τρεις αγώνες σε διάστημα μιας εβδομάδας.
Πηγή: novasports.gr
Ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης

Μια ανάγκη που μπόρεσε να ικανοποιηθεί λόγω της διακοπής του πρωταθλάματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων. Γλύκος, Τζιόλης, Αθανασιάδης, Ρατς, Μακ, Δεληγιαννίδης και Κουλούρης αναχώρησαν κι οι εναπομείνατες αντάμωσαν ξανά το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιώντας μέχρι χτες πέντε προπονήσεις σε διάστημα τριών ημερών.

Δυο διπλές προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή και το "οικογενειακό" διπλό το Σάββατο με την Κ20 στη Νέα Μεσημβρία. Σήμερα δόθηκε ρεπό σε όλους, ως μια ακόμη πολυπόθητη ανάσα στη λογική της εισαγωγής στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου, αν τελικά συνεχιστουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για τη Δευτέρα το πρωί. Η επιστροφή των διεθνών θα ξεκινήσει από την Τρίτη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην προπόνηση της Τετάρτης θα έχει ολοκληρωθεί με τον Αγγελο Αναστασιάδη και τους συνεργάτες του να περιμένει και τους επτά διεθνείς να μετάσχουν κανονικά. Πάντως το πρόγραμμα της εβδομάδας θα καθοριστεί σε συνάρτηση και με το τί μέλλει γενέσθαι τελικώς με το πρωτάθλημα, αφού την Παρασκευή η ΕΠΟ αρνήθηκε να ορίσει διαιτητές και βοηθούς ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχτηκε το μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος το πρωί της ίδιας ημέρας, ζητώντας παράλληλα προστασία από τις Αρχές προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα φαινόμενα και στο μέλλον.

Κάτι που αν ισχύσει θα είναι η δεύτερη αναβολή σε διάστημα ενός μήνα σχεδόν για τον ίδιο λόγο και με σημείο αναφοράς, δίχως κανείς να μειώνει ή ν' απαξιώνει στο ελάχιστο τη σοβαρότητα των συμβάντων αυτών, την προκλητική απάθεια που είχε επιδειχθεί από τους ίδιους θεσμικούς φορείς σε ανάλογα ή και χειρότερα γεγονότα κατά το πρόσφατο παρελθόν. Ας έρθει επιτέλους η στιγμή που πρώτη προτεραιότητα θ? αποτελεί η ουσία κι όχι οι εντυπώσεις.

Διαβάστε ακόμη...